GeriAlışveriş LC Waikiki’den annenize sürpriz!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

LC Waikiki’den annenize sürpriz!

LC Waikiki’den annenize sürpriz!

Anneniz için seçebileceğiniz onlarca hediye alternatifi...

Türkiye’nin hazır giyim sektörünün markalarından biri olan LC Waikiki, Anneler Günü için özel indirimleriyle karşınızda! Bu yıl anneler çifte mutluluk yaşayacak.

“İyi Giyinmek Herkesin Hakkı” anlayışıyla yıllardan beri tüm özel günlerde ailelerin yanında olmayı sürdüren LC Waikiki, Anneler Günü’nü bu yıl da güzel bir kampanya ile karşılıyor. 5-13 Mayıs 2012 tarihleri arasında tüm LC Waikiki mağazalarından 75 TL ve üzeri alışveriş yapanlar anneleri için sürpriz bir hediye seti kazanacak. Payet detaylı bluzlar, incili t-shirtler ve ışıltılı boleroların yer alığı şık seçimlerin yanında, çiçek desenli tunik ve gömlekler, şık kumaş pantolonlar ve İspanyol paça denimler de LC Waikiki’den anneniz için seçebileceğiniz onlarca hediye alternatifinden sadece birkaçını oluşturuyor.

En değerli varlıklarından annelerine hediye

Anneler Günü’nde annesine hoş bir sürpriz yapmak isteyen minikleri de unutmayan LC Waikiki “Annemi Seviyorum”, “Canım Annem: Anneler Günün Kutlu Olsun” ve “Mummy and Me” mesajları yazılı t-shirtleriyle de bu özel günü unutulmaz kılıyor. Her zevke ve her bedene uygun ürün bulabileceğiniz LC Waikiki mağazaları, anneniz için birbirinden şık ve kullanışlı triko, hırka, pantolon ve tunik seçeneklerinin yanında; yapacağınız her 75 TL ve üzeri alışverişlerinize de sürpriz bir hediye seti sunuyor.

Siz de birbirinden güzel hediye seçeneklerinden birini beğenip, annenize çifte mutluluk yaşatmak istiyorsanız, vakit kaybetmeden bir LC Waikiki mağazasına gidip anneniz için en uygun hediyeyi seçin!
                                             
www.lcwaikiki.com

False