GeriAlışveriş Lactease ile stresle daha kolay baş edin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Lactease ile stresle daha kolay baş edin

Lactease ile stresle daha kolay baş edin

Uyuşukluk ve bağımlılık gibi yan etkileri yok!

Günlük hayatta stres yaşamamamıza neden olan birçok olayla karşı karşıya geliyoruz. Lactease ile strese doğal yolla savaş açabilirsiniz.

Günlük hayatımızda stres uyandıran pek çok olayla karşı karşıya geliyoruz. Bu durum, hayatın kaçınılmaz bir parçası olmakla beraber insan sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Günümüzde doktora gitme nedenlerinin %90 kadarı stresle ilgili hastalık ve yakınmalardan kaynaklanıyor. New Life Lactease, sütten elde edildiğinden doğal kaynaklı bir destek olup, içeriğindeki Lactium - Süt Proteini Hidrolizatı ile vücudun strese karşı savaşmasına doğal yoldan yardımcı oluyor.

Çalışan kişiler, diyet yapanlar, öğrenciler, sınava hazırlananlar, sigarayı bırakmaya çalışanlar, hayatlarında evlilik, iş değişikliği, taşınma, emeklilik gibi büyük değişiklikler karşısında strese maruz kalıp, strese bağlı sıkıntı yaşayan herkesin kullanabileceği New Life Lactease, diğer anti-stres ürünlerinde görülebilen uyku, uyuşukluk ve bağımlılık yaratma gibi yan etkiler yaratmıyor. Ürün, laktoz içermediğinden laktoza karşı duyarlı olan kişiler tarafından da güvenle kullanılabilir. 

www.newlife.com.tr

False