GeriAlışveriş Kyo My Friend 2011 Yaz Modelleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kyo My Friend 2011 Yaz Modelleri

Kyo My Friend 2011 Yaz Modelleri

Yaz sezonunda şıklığı ve özgürlüğü hissedeceksiniz.

Kyo My Friend, renkleri ve vazgeçilmez kalıpları ile yeni sezonda da çok şık bir koleksiyon sunuyor. Tüm vücut tiplerine özel çözümler üreten mayo markası Kyo My Friend, desenleri ve sıcak yaz renkleriyle de oldukça dikkat çekiyor.

Kyo My Friend 2011 yaz sezonuna çok geniş bir yelpaze ve heyecanlı bir koleksiyonla başlıyor. Koleksiyon, tüm günü en rahat ve en çarpıcı şekilde geçirilebilecek şekilde tasarlanmış. Gündüzden geceye geçerken hem eğlenmek hem de şık olmak mümkün. Günün her saatine uygun olarak tasarlanan plaj kıyafetleri, tüm kadınların gardıroplarının ve valizlerinin en önemli parçası olacak.

[fotogaleri=57]

Çılgın ve Aykırı Aksesuarlar

2011 yaz sezonu bikinilerinde renk ve desen cümbüşünün yanı sıra aksesuarlara da çok önem veriliyor. Kalp, ıstakoz, denizyıldızı şeklindeki tokalar gibi çeşitli eğlenceli aksesuarlarla süslenmiş bikiniler bu yaz plajların favorisi olacağa benziyor. Bikinileri süsleyen iddialı aksesuarların kırılma, yıpranma, paslanma ihtimali bulunmuyor. Tüm aksesuarlar suya ve güneşe dayanıklı şekilde tasarlanmış.

shop.kyomyfriend.com.tr

False