GeriEtkinlikler “Kung Fu Panda 2” Geliyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Kung Fu Panda 2” Geliyor!

“Kung Fu Panda 2” Geliyor!

Kung Fu Panda 2, 10 Haziran'da sinemalarda!

10 Haziran 2011’de gösterime girecek olan Kung Fu Panda 2, seyircisine eğlenceli bir dünyanın kapılarını açıyor.

Filmin Konusu

“Kung Fu Panda 2”de, Po (Altın Küre adayı Jack Black) Ejderha Savaşçısı olma hayalini gerçekleştiriyor. Artık arkadaşları ve diğer Kung Fu ustaları olan Korkuzu Beşli üyeleri Kaplan (Akademi Ödüllü Angelina Jolie), Maymun (dünyaca ünlü yıldız Jackie Chan) Mantis (Emmy ödülü adayı Seth Rogen), Engerek (SAG ödüllü Lucy Liu) ve Turna (Emmy ödüllü David Cross) ile birlikte Huzur Vadisi’ni koruyor. Ayrıca iki kez Oscar kazanan Dustin Hoffman da Kung Fu gurusu ve Po’nun akıl hocası Şifu Usta olarak geri dönüyor. Kasabanın en popüler erişte dükkanının sahibi olan Po’nun babasını da James Hong seslendiriyor.

Po’nun sürdüğü bu harika yeni hayat, gizli ve durdurulamaz bir silah kullanarak Çin’i ve Kung Fu’yu yok etmek isteyen zorlu ve acımasız Lord Shen’in (BAFTA/Spirit adayı Gary Oldman) ortaya çıkmasıyla tehlikeye giriyor. Po, geçmişine bakmalı ve gizemli kökenlerinin sırlarını çözmeli. Ancak o zaman başarıya ulaşması için gerekli gücü açığa çıkarabilecek.

Yapımdan İsimler

Filmin yönetmeni Jennifer Yuh Nelson. Yapımcılığı ise Melissa Cobb’a ait. Ortak yapımcılar Jonathan Aibel, Glenn Berger ve Suzanne Buirgy. Senaryoyu Jonathan Aibel ve Glenn Berger yazdı. Müzikler Hans Zimmer ve John Powell’e ait. Bu filmin, dövüş sanatları ve şiddet sahneleri için ebevenler eşliğinde izlenmesi gerektiği bildirildi.

False