GeriAlışveriş Kullanıcısını takip eden ilk elektrikli süpürge
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kullanıcısını takip eden ilk elektrikli süpürge

Kullanıcısını takip eden ilk elektrikli süpürge

LG Kompressor Follow Me, cihazı çekme zahmetini ortadan kaldırıyor.

LG’nin yeni inovatif elektrik süpürgesi Kompressor Follow Me, kullanıcısını otomatik olarak takip ediyor. Süpürme esnasında cihazı çekme zahmetini ortadan kaldırıyor.

LG Electronics, kullanıcıyı otomatik olarak takip eden Kompressor Follow Me isimli inovatif elektrik süpürgesini pazara sundu. Follow Me, süpürme işlemi sırasında cihazı çekme zahmetini ortadan kaldırıyor. LG’nin benzersiz Kompressör toz sıkıştırma teknolojisi ve Kompressör Cyclone Sistemi sayesinde ürün, hijyenik ve güçlü bir temizlik deneyimi sunuyor.

Sensörlerle hareket algılanıyor

Otomatik Yer Tanıma ve Hareketli Tekerlek Takip Etme Teknolojisi’nden faydalanan Kompressor Follow Me, kullanıcısını otomatik olarak takip eden ilk elektrik süpürgesi olma özelliği taşıyor. Otomatik Yer Tanıma Teknolojisi, süpürgenin gövdesi ve tutma yerinde bulunan, birbirine bağlı dört adet sensör sayesinde kullanıcı ve süpürge arasındaki mesafeyi sürekli olarak 100 cm’de tutuyor. Sensörler tutma yerindeki hareketi algılıyor, sonrasında sensörler Hareketli Tekerlek Takip Etme Teknolojisi ile etkileşime geçerek kullanıcının çaba göstermeden, rahat ve hızlı bir biçimde temizlik alanını süpürmesini sağlıyor.

Enerji tasarrufu

Dünyanın ilk toz sıkıştırma teknolojisi olan Kompressor, toz haznesini boşaltırken oluşan toz bulutunu azaltıyor. Bu teknoloji sayesinde üç kat daha fazla toz tutulabiliyor, bu da toz haznesinin daha seyrek boşaltılmasını sağlıyor. Ayrıca dört katmanlı HEPA filtresi havayı temizliyor ve süpürme işlemi sırasında oluşan kötü kokuyu ve toz parçacıklarını yüzde 99.9 oranında yok ediyor. Enerji tasarrufu sağlayan Eco-Motor, ısı salınımını azaltıyor, Stand By modu ise süpürge kullanılmıyorken enerjiyi muhafaza ediyor. 73db ses seviyesinde çalışan ürün, düşük oranda ses çıkarıyor.

www.lg.com.tr

False