GeriEtkinlikler Kristal Çocuk’ta unutulmaz yaz tatili
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kristal Çocuk’ta unutulmaz yaz tatili

Kristal Çocuk’ta unutulmaz yaz tatili

Öğrenirken eğlenebileceğiniz Kristal Çocuk Kulübü yaz fırsatlarıyla karşınızda...

Kristal Çocuk Kulübü İngilizce Gelişim Yaz Okulu, öğrencilere İngilizce ağırlıklı unutulmaz bir yaz tatili fırsatı sunuyor. Kristal Çocuk Yaz Okulunda 6 -12 yaş arasındaki çocuklar, bilim atölyesinden el sanatları atölyesine, yüzmeden doğa sporlarına, gezilere kadar çeşitli etkinlikler ile hem öğrenecek, hem de eğlenerek stres atacak.

Kristal Çocuk Etüt ve Aktivite Merkezi, yoğun bir yılı geride bırakan çocuklara bu yıl da farklı bir yaz programı hazırladı. 6-12 yaş arasındaki çocuklara yönelik yaz okulun da yepyeni deneyimler, dil eğitimi ve eğlenceli bir program var.

Tercihe göre bir veya iki haftalık, tam ya da yarım günlük programlardan oluşan Kristal Çocuk Yaz okulun da çocuklar haftada 3 gün yüzme, bilim atölyesi, mutfak atölyesi, farklı teknik ve malzemeler kullanılarak yapılan sanat atölyeleri, dikkat geliştirme atölyeleri, doğa sporları, geziler ve her gün yapılan İngilizce eğitiminden oluşan zengin bir programa katılacaklar.

Yaz okulunda ayrıca öğretmenler eşliğinde tatil ödevleri tamamlanacak, takviyeye ihtiyacı olanlar eksiklerini tamamlayacak, konu tekrarları yapılacak ve her gün kitap okuma saati olacak.

Kristal Çocuk Yaz okul programı saat 9.00’da başlayıp 17.00’da bitiyor. Ancak okul, çalışan velilerimiz için 7.30 -19.30 arasında açık olacak.

Kamp Dönemleri: 15 Haziran 2015 / 11 Eylül 2015 

Her bir dönemde verilecek eğitimler, eğitimlerde kullanılacak her türlü malzeme, geziler, öğle yemekleri, sabah kahvaltı ve akşamüstü atıştırmaları, okul ücretine dâhildir.

Öğrencilerin, okula ulaşımı aileleri tarafından veya okul servisleri tarafından sağlanacak olup, servis ücreti yaz okulu ücretine dâhil değildir.

Kristal Çocuk Kulübü Yaz Okulu

www.kristalcocuk.com/yaz-okulu 

Detaylı bilgi: 0 (216) 464 76 82

False