GeriEtkinlikler Koç Üniversitesi'nde festival zamanı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Koç Üniversitesi'nde festival zamanı

Koç Üniversitesi'nde festival zamanı

Tiyatro Günleri, 17-26 Nisan 2012 tarihleri arasında...

Koç Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından bu yıl onbirincisi düzenlenen Sevgi Gönül Tiyatro Günleri, 17 Nisan 2012 tarihinde başladı. 8 ayrı oyunun sahneleneceği kahkaha ve eğlence buluşmasında, söyleşi ve atölye çalışmaları da gerçekleşecek.

Koç Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından düzenlenen 11. Sevgi Gönül Tiyatro Günleri, 17-26 Nisan 2012 tarihleri arasında, Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde gerçekleşecek. 8 ayrı oyunun sahneleneceği kahkaha ve eğlence buluşmasında birbirinden farklı söyleşi ve atölye çalışmaları da düzenlenecek.

Koç Üniversitesi oyuncularının sahneleyeceği “Çöp Çatan” adlı oyunun yanı sıra farklı üniversiteler de oyunlarıyla festivalde sahne alacak. Bir hafta boyunca sürecek festival kapsamında, Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından sergilenecek olan “Sonbaharı Beklerken” adlı oyun ile Sabancı Üniversitesi Oyuncuları tarafından sergilenecek olan “Sevgili Doktor” adlı oyun seyircilerle buluşacak.

Festival kapsamındaki sosyal sorumluluk projesi olarak 24 Nisan Cumartesi günü, Sadri Alışık Tiyatrosu'nun sahnelediği 'Kırt Kırtla Cırt Cırt' çocuk oyunu da küçük izleyicilerle buluşacak.

Aysa Prodüksiyon tarafından sergilenen 'Cam' adlı oyun 25 Nisan Çarşamba, Galatasaray Üniversitesi Tiyatro Topluluğu “Sokağa Çıkma Yasağı” adlı oyun ise 25 Nisan Çarşamba günü sahnelenecek.

False