GeriAlışveriş Kobalt mavisini Golden Rose ile makyajınıza taşıyın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kobalt mavisini Golden Rose ile makyajınıza taşıyın!

Kobalt mavisini Golden Rose ile makyajınıza taşıyın!

Dünya moda haftalarının çarpıcı trend rengi artık sizinle!

Sezonun güzellik şifrelerini asaletle birleştiren Golden Rose, 2013 yılı makyaj modasında “kobalt mavisi” ile çarpıcı bir etki yaratıyor. Tercihlere göre renk ve stil seçimlerinde özgür bırakıldığımız makyaj modası, bu sezon siyahın yeni yorumu “kobalt mavisi” ile farklılaşıyor.

Golden Rose, trend yaratan ürünleriyle hem gözlerde, hem de tırnaklardaki cazibeyi ön plana çıkarıyor. New York Moda Haftası’nda da dünyaca ünlü modacıların seçimleriyle netleşen 2013 makyaj modasında, “tavus kuşu”nun renkleri makyajlara taşındı. Tavus kuşu renklerinden olan “kobalt mavisi” ise, feminen ayrıntılarda derinlik kazanıyor.

Kullanıldığı andan itibaren dikkat çekici bir görünüm sunan ve uzun zamandır yalnızca defilelerde ve şov dünyasında rastladığımız “kobalt mavisi”, 2013 yılının en dikkat çekici renklerinden biri olarak hayatımızda yerini alıyor. Kobalt mavisinin zarif ve asil duruşunu makyajınıza da yansıtmak istiyorsanız, Golden Rose’un yüzlerce ürün seçeneği arasından ister şık bir far, isterseniz pırıltılı bir oje seçebilirsiniz.  

False