GeriAlışveriş Klorane'dan kuru şampuan!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Klorane'dan kuru şampuan!

Klorane'dan kuru şampuan!

Saçınızı ıslatmadan da temizleyebilirsiniz!

Saçını yıkamaya zaman bulamayanlara, saçını suya gerek kalmadan temizlemek için yağ emme özelliğine sahip kuru şampuan Klorane’dan geldi!

Sabah uyandığınızda bir akşam evvelden sigara kokan saçlarınızı yıkayacak vaktiniz yoksa ya da 1 gün evvel yıkadığınız saçlarınız akşam dışarı çıkarken yeteri kadar havalı görünmüyorsa Klorane Yulaf Özlü Kuru Şampuandan yardım alabilirsiniz.

Saçlarınızı ıslatmadan temizlemek, Klorane Yulaf Özlü Şampuan ile artık mümkün

Saçların yıkanamadığı veya duş alınamayan durumlarda saça şekil vermek için koruyucu Klorane’ın yulaf özlü formülüyle saçı yağlı ve kirli görünümden çıkartarak, hacim de kazandırabilirsiniz.

Klorane yulaf sütü içeren susuz temizlik şampuanı saç derisi üzerinde su kullanmadan temizlik sağlar. Saç derisi üzerindeki fazla sebumu emerek temizler ve saça hacim verir. Her saç tipinde uygun Klorane Kuru Şampuanın kullanımı kolay ve pratiktir. Özellikle saçını sürekli yıkayamayan yoğun insanlar ve yatakta yatan hastalar için harika bir çözüm.

Nasıl kullanılır?

Klorane Kuru Şampuan spreyi kullanmadan önce iyice çalkalayın. Saça 15 cm mesafeden uygulayın ve homojen bir şekilde tarayarak dağıtın. Sadece saçınıza hacim vermek için de Klorane Kuru Şampuanı kullanabilirsiniz. Kuru şampuanın saç tarafından emilmesi çok kısa sürüyor ve saçlarınız anında eski ışıltısına kavuşuyor. Bu süre geçtikten sonra saçları tarayarak başka şekillendirici istiyorsanız kullanabilirsiniz. İster saçın tümüne sıkın, isterseniz de sadece kakül gibi belirli bir bölümüne uygulama yapın, dikkat edilmesi gereken nokta saç tarafından iyice emilmesini sağlamak.

False