GeriAlışveriş Klorane Mango Yağı Ekstreli bakım serisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Klorane Mango Yağı Ekstreli bakım serisi

Klorane Mango Yağı Ekstreli bakım serisi

Kuru ve yıpranmış saçlara meyve ışıltısı...

Klorane’den yazın kuruyan, boyalı ve yıpranmış saçlara mükemmel çözüm... İçeriğindeki mango yağı sayesinde saç derisinde kurumayı hızla azaltıyor.

Nemini kaybetmiş saçları besleyen ve temizleyen Klorane Mango Etkili Şampuan ile saçlarınız hiç olmadığı kadar parlak olacak. Mango yağı etkisiyle saç telini derinlemesine besleyen şampuan nem dengesini koruyarak da saçınızın kolay taranmasını sağlıyor. İçeriğindeki mango çekirdeğinde bulunan 3 yağ asidi sayesinde hasar görmüş saç telini derinlemesine besleyerek, saçın nem kazanmasını sağlar.

Kuru ve hasar görmüş saçlar için geliştirilen bakım şampuanı, sebum kaybını engelleyerek saçın sağlığına kavuşmasına destek verir. Saç lifinin saç seviyesini koruyarak saça hem parlak bir görünüm hem de kolay taranma sağlar. Saçın ihtiyacına göre istenilen sıklıkta kullanılır ve daha iyi nüfuz etmesi için saçta 2-3 dakika bekletilir.

Kuru saçları taramak artık çok kolay

Mango ekstreli şampuan sonrasında saç uçlarını besleyen ve onaran Klorane Mango Bakım Kremi aynı zamanda taramayı da kolaylaştırıyor. Saç uçlarına uygulayın 2-3 dakika bekleyin ve durulayın.

Klorane Mango Yağı Ekstreli Bakım Maskesi ile saçlar koruma altında

Aşırı yıpranmış ve kırılmış saç uçlarını besleyen ve onaran bakım maskesi haftalık olarak kullanılması önerilir. Havlu ile kurulanmış saça uygulanır. Derinlemesine etki etmesi için 10-15 dakika bekletildikten sonra durulanır.

Klorane Mango Yağı Ekstreli Bakım Spreyi sayesinde saçlarınızı güneş ve denizin olumsuz etkilerinden koruyun!

Güneş ve denizin tadını çıkarırken, saçlarınızın yıpranmasının keyfinizi gölgelemesine izin vermeyin. Mango yağı bakım spreyi saçlarınızı güneşin ve denizin olumsuz etkilerinden korur, keyfinizin kaçmasına izin vermez.

False