GeriAlışveriş Kış yorgunluğunu üzerinizden atın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kış yorgunluğunu üzerinizden atın

Kış yorgunluğunu üzerinizden atın

Chado bitki çayları, kış yorgunluğunu üzerinizden atmaya yardımcı oluyor.

Chado bitki çayları, “Champagne Formosa Oolong” ve “Mansoon Rain” çeşitleri ile kışın mahmurluğunu üzerinizden atmanıza, baharı karşılamanıza yardımcı oluyor.

Kış aylarını geride bırakmaya başladığımız şu günlerde bahara tazelenerek, yenilenerek girin. Uzun süren bir kış uykusundan baharın tazeliğine Chado yudumlayarak uyanın.

Çay severlere sunduğu farklı aromalarla eşsiz bir çay içme deneyimi yaşatan Chado Çay, baharın ilk günlerinde ortaya çıkan halsizlik, yorgunluk ve uyku halindeki vücudun destekçisi oluyor. İçimi yumuşak ve naif, arınma ve ferahlık hissi veren Chado’nun “Champagne Formosa Oolong” çeşidi kışın mahmurluğunu atıp baharı karşılamak için iyi bir alternatif olurken, zencefil, portakal kabuğu ve yeşil çaydan oluşan “Mansoon Rain” vücudunuza dinginlik ve enerji katıyor.

Adını uzakdoğu felsefesinden alan ve anlamı “Çaya Giden Yol” olan Chado, çayın hazırlanma, sunuş ve içimini içeren özel bir seremoni anlamına geliyor. Chado’nun saygı, sükunet, saflık ve uyum öğeleriyle oluşan bu seremonisi çay düşkünlerini Zen felsefesiyle tanıştırıyor.

www.chado.com.tr

False