GeriAlışveriş Kipling'in Anneler Günü Fırsatı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kipling'in Anneler Günü Fırsatı

Kipling'in Anneler Günü Fırsatı

Renk ve desenlerine bayılacağınız çantalar!

Her tasarımına eşlik eden sevimli maymun figürleriyle sınırsız hayal gücünün sembolü haline gelen Kipling’in Anneler Gününe özel fırsatı ile annenize vazgeçemeyeceği bir çanta hediye edebilirsiniz.

Annemize bunca yıldır bizim için yaptığı tüm fedakarlıklar ve karşılıksız sunduğu sevgisi için teşekkür edeceğimiz Anneler Günü artık çok yakın. Dolayısıyla birçok kişi en uygun hediyeyi bulma arayışında.

Dünya çanta modasının zirvesindeki marka Kiplingise Anneler Günü için çok özel bir kampanya ile en cazip hediye alternatiflerini sunuyor. Her zevke seslenen çok sayıda koleksiyona sahip olan marka, Anneler Günü dolayısıyla tüm ürünlerinde geçerli olmak üzere bir Kiplingürünü alan herkese ikinci üründe %30 indirim fırsatı sunuyor.

Renk, desen ve tasarımlarındaki çeşitlilikle dikkate çeken çantalar, rahatlığı ve şıklığı buluşturarak anneler için harika hediye alternatifleri oluşturuyor. Kullanım konforu ve fonksiyonellik tüm modellerde olduğu gibi 2011 tasarımlarının da ortak özelliği olarak öne çıkıyor.

Cep telefonu, makyaj malzemesi, defter, kalem hatta kredi kartı gibi eşyalarınızı koyabileceğiniz ekstra gözler ve bölmeler yine büyük rahatlık sağlıyor. Su geçirmeyen, yıkanabilen ve kir tutmayan malzemeden üretilen Kipling’ler, çok uzun süre şıklığını koruyor. Kipling’in birbirinden şık koleksiyonları içinde cüzdan, makyaj çantası, kalemlik, sırt çantası, kol çantası, laptop çantası ve bavul çeşitlerine kadar farklı ürünler de bulunuyor.

www.kipling.com

False