GeriEtkinlikler KidZania ile unutulmaz bir sömestir yaşayın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

KidZania ile unutulmaz bir sömestir yaşayın

KidZania ile unutulmaz bir sömestir yaşayın

Çocuklar isterse gizli ajan oluyor, isterse de doktor!

KidZania, uzun bir okul döneminin ardından iki hafta sürecek sömestr tatilinde çocuklara çeşitli sürprizler ve unutulmaz bir tatil sunuyor. Sömestr tatili boyunca haftanın 7 günü hizmet verecek KidZania’da çocuklar, eğlenceli olduğu kadar eğitici birçok aktiviteyle hayallerindeki meslekleri deneyimlemenin yanı sıra; temel toplum kuralları ve para kazanmak gibi kavramlarla da tanışıyor.

4-14 yaş arasındaki çocukların hayallerindeki meslekleri deneyimlediği KidZania’da, gizli ajanlıktan itfaiyeciliğe, doktorluktan pilotluğa uzanan yaklaşık 90 farklı meslek birimi yer alıyor. Yaptıkları meslekler karşılığında kazandıkları ve yalnızca KidZania’larda geçerli KidZos para birimini yine park içerisindeki bankaya yatırıp bir sonraki gelişlerinde de kullanabilen ziyaretçiler böylelikle para biriktirme bilincini de öğreniyor.

Gerçek bir uçak gövdesinin yer aldığı havaalanından giriş yapılan KidZania’da sömestr tatiline özel sürpriz hediyeler de çocukları bekliyor. KidZania, İstanbul içerisinde belirlenen yıldızlı aktivite alanları arasında yer alan üç aktiviteyi tamamlayan ve bu şekilde üç yıldızı toplayan çocuklar kendileri için özel olarak tasarlanan sürpriz armağanlarına kavuşacak.

False