GeriÇocuk Sağlığı Kidycity.com’dan yılbaşına özel %70 indirim fırsatı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kidycity.com’dan yılbaşına özel %70 indirim fırsatı

Kidycity.com’dan yılbaşına özel %70 indirim fırsatı

Binlerce çeşit ürün ücretsiz kargo kampanyası ile ayağınıza kadar gelsin!

Binlerce çeşit ürün ücretsiz kargo kampanyası ile ayağınıza kadar gelsin!

Anne, bebek ve çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayan online alışveriş şehri Kidycity.com’dan yeni yıla özel kampanya!

Yılbaşında da en şık sizin çocuğunuz olacak. Çocuklar için birçok seçkin markanın bir araya geldiği Kidycity.com’da sizi yüzlerce seçenek bekliyor.

Outlet çocuk giyimde % 70’e varan indirim, 2013-2014 sonbahar kış koleksiyonlarında ise % 50’ye varan indirim fırsatını yakalayın. Yılbaşına özel tüm alışverişlerinizde kargo bedava avantajı ile dilediğiniz ürünü seçin.

Kidycity.com’da çocuklarınızın hem rahat edebilecekleri hem de şık ve trendy olabilecekleri kıyafetlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Kanz, Pampolina, S&D, Steiff, Check In, Doll, Whoopi ve daha birçok marka ile Kidycity.com yılbaşında da yanınızda!

Minikler için en güzel yeni yıl hediyelerinde kargo bedava fırsatı!

Bebek çocuk giyim ve aksesuar, bebek arabası, oto koltuğu, mama sandalyesi, beslenme, sağlık,oyuncak, bebek odası ve kitap kategorilerinde binlerce çeşit ürün Kidycity.com’da! Evinizden, iş yerinizden, oturduğunuz yerden siparişinizi verin, tüm ihtiyaçlarınız ayağınıza kadar gelsin. Ücretsiz kargo kampanyasındaki son günleri yakalamak için acele edin!

İhtiyacınız olan her şeye tek bir tıkla ulaşabileceğiniz Kidycity.com’dan, %70’ye varan indirim ve kargo bedava avantajıyla yılbaşı hediyelerinizi almak için acele edin!

Online alışveriş: www.kidycity.com
Facebook: www.facebook.com/kidycity
Twitter: www.twitter.com/kidycity
Blog: blog.kidycity.com

False