GeriAlışveriş Kickers Artık Jujube’de
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kickers Artık Jujube’de

Kickers Artık Jujube’de

Jujube bu sezon da çok iddalı!

Kickers artık çocukları da düşünüyor ve onlar için hazırladığı birbirinden güzel modelleri Jujube mağazalarında satışa sunuyor!

Çocuk modasında ilkleri mağazalarına taşıyan Jujube, bir ilki daha gerçekleştirerek Fransız marka olan Kickers çocuk ayakkabı koleksiyonunu Mart ayı itibari ile satışa sunmaya başladı.

Kusursuz ayakkabıyı üretmek ve ayakkabı modasını değiştirmek için 1970 yılında yola çıkan KicKers, farklı tarzıyla ve özel tasarımlarıyla dünyanın her köşesinde iz bırakan marka, rahatlık modasını şimdi Türkiye’ye taşıyor.

2 Aydan 9 Yaşa Kadar...

Hayatı uzun bir yol olarak gören KicKers, ilk adımdan itibaren çocukların yanında olmayı amaçlıyor. KicKers’ın bebek ve çocuk ayakkabıları koleksiyonu, 2 aydan 9 yaşına kadar uzanan dönem için rengarenk ve oldukça keyifli tasarımlar sunuyor. 8–12 aylık bebekler için özel tasarlanan KicKers yürüme öncesi ayakkabıları, kas sistemi henüz gelişmemiş bebeğin ayağa kalkmasını kolaylaştırıyor. Ayrıca çocuğun ayaklarını yürüme sırasında darbelerden koruyarak konfor sağlıyor, ayakların içe ya da dışa dönmesini engelliyor.

False