GeriAlışveriş Keskin Color, çocuklara rengarenk bir yaz vadediyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Keskin Color, çocuklara rengarenk bir yaz vadediyor

Keskin Color, çocuklara rengarenk bir yaz vadediyor

Çocuklar Keskin Color’la resim çizsin, hayal güçleri gelişsin…

Resim yapmak, çocukların hayal gücünü olduğu gibi el becerisini de geliştiriyor. Onlarda öz güven duygusu oluştururken, duygularını yansıtmak için de bir iletişim dili haline geliyor. Aynı zamanda düşlerini kağıda çizip onları boyamak, çocukları stresten de arındırıyor. Bu yüzden çocukların yaz tatili boyunca canları istedikçe resim yapmaları öneriliyor. Keskin Color, çok özel resim defterleri ile her yaştan çocuğa, rengarenk bir yaz vadediyor. 

Keskin Color, çocuklara rengarenk bir yaz vadediyor

Çocuklar için kendini ifade etmenin keyifli yollarından biri resim çizmek. Bunun için bir resim defteri, biraz boya ve bolca hayal yeterli… Resim yaparak zaman geçirmek; çocuğun sağ ve sol beyin bölümlerini çalıştırmakla kalmıyor, sıkıntılarını açığa vurmasına, güçlü bir konsantrasyona kavuşmasına, daha mutlu ve öz güvenli bir birey olmasına da yardımcı oluyor. Çocuklar böylece nesneleri ve renkleri saha kolay öğreniyor.

Keskin Color, çocuklara rengarenk bir yaz vadediyor

Yaptıkları resimler, hem onların duygu dünyalarını hem de yeteneklerini açığa çıkarıyor. Resme ilgisi olan ve yeteneği olan çocuklar bu sayede bu yönlerini de geliştirmiş oluyor. 50 yıllık deneyimi ve geniş ürün yelpazesi ile kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color; lisanslı Batman, Hello Kitty Little Miss Hug, Star Wars, Angry Birds, Kung Fu Panda ve Şirinler temalı resim defterleri ile hem onları hayallerindeki kahramanlar ile buluşturuyor hem de düşlerini renklendirme fırsatı sunuyor. Keskin Color, üstün kalitesini ise ISO 9001, OHSAS 18001 ve ISO14001 belgeleri ile güvence altına alıyor. Firmanın portföyündeki ürünlerin tamamı, tüm sağlık testlerinden geçirilerek kullanıma hazır hale geliyor.

Keskin Color’ın resim defterleri tüm seçkin kırtasiyelerde sizleri bekliyor.

False