GeriEtkinlikler Kenter Tiyatrosu'ndan yeni bir oyun
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kenter Tiyatrosu'ndan yeni bir oyun

Kenter Tiyatrosu'ndan yeni bir oyun

Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali, çocukların sömestir tatilini renklendiriyor.

“Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali” sömestir tatilinde minik seyircileri ile buluşuyor. Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 2011- 2012 sezonundaki yeni oyunu Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali ile sömestir tatilini eğlenceli hale getiriyor. Müzikal, 21 Ocak ile 5 Şubat tarihleri arasında ise Cumartesi ve Pazar günleri saat 12:00’de ve 15:00’te çocukları farklı bir dünyaya götürecek.

Sömestir tatili boyunca Cumartesi ve Pazar günleri İstanbul Kenter Tiyatrosu’nda çocuklarla buluşacak müzikalin biletleri Biletix’ten temin edilebiliyor. Andersen’in dünya klasikleri arasında yer alan Çirkin Ördek Yavrusu masalı, siyahlığından dolayı “çirkin” olduğu düşüncesiyle ailesi tarafından dışlanan yavru ördeğin, farklılığını keşfetmesi üzerine cesaret ve özgüven kazanmasını konu ediniyor.

Kenter Tiyatrosundan yeni bir oyun

Çirkin Ördek Yavrusu masalının yenilikçi bir bakış açısıyla yeniden uyarlaması olan Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali, “öteki” kavramını çeşitli yönleriyle ve eğlenceli bir biçimde irdeliyor. Çocuklar tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen oyuna, profesyonel dansçılar ve müzikler eşlik ediyor.

www.biletix.com

False