GeriAlışveriş Kelebek'ten yeni Falter koleksiyonu!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kelebek'ten yeni Falter koleksiyonu!

Kelebek'ten yeni Falter koleksiyonu!

Yalın tasarım anlayışı ve gerçek bir ustalıkla hayata geçirilen çarpıcı bir tasarım

Kelebek’in, yalın tasarım anlayışıyla ve gerçek bir ustalıkla hayata geçirdiği yeni koleksiyonu Falter, farklı tarzı ile dikkat çeken yenilikçi yüksek ayak yapısı ve genç şehirli tasarımdan gelen dinamik görünümüyle mekanların havasını değiştiriyor. Ahşap kontur hatları ile çerçevelenen kusursuz ve şık çizgilere sahip Falter ’nın gri yatay çizgili dokularla hareketlendirilen sıcak açık renk ahşap yüzeyi ile kullanıcılara, farklılık getiren parke deseni buluşmasının ayrıcalığı sunuluyor.

Â

Kelebekten yeni Falter koleksiyonu

Seçkin koleksiyonlarını, en avantajlı fiyatlarla kullanıcılarla buluşturan Kelebek’in yeni kolekisyonu Falter; ‘Yemek odası,’ Tv Ünitesi ve ‘Yatak Odası modelleriyle tüm Kelebek mağazalarında satışa sunuluyor. 

Kelebekten yeni Falter koleksiyonu

Dinamik ve farklılık hissettiren doku

Estetik ve fonksiyonelliğin yanında, genç şehirli tasarımından gelen dayanıklılığı bir arada sunan Kelebek’in yeni koleksiyonu’ Falter ‘Yemek Odası’, ‘Yatak Odası’ ve ‘TV Ünitesi’ modüllerinden oluşuyor. Geçmişin izlerini Eskitme parke görüntüsü ile günümüze taşıyan ‘Falter’eskiye gönderme yaparak zarif görünüm yakalıyor. Evini zevkine ve bütçesine göre baştan aşağı donatmak isteyenler için çok kullanışlı seçenekler sunan Kelebek; birbirleriyle kombine olabilen yemek odası, yatak odası, salon takımları, kitaplıklar, köşe koltuk, TV ünitesi, sehpa ve berjer modelleri ile her yaştan kullanıcıya hitap ediyor.

False