GeriAlışveriş 'Kedili şeyler' dükkanına bakmadan geçmeyin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

'Kedili şeyler' dükkanına bakmadan geçmeyin

'Kedili şeyler' dükkanına bakmadan geçmeyin

Kedileri seviyorsanız bu dükkana da bayılacaksınız!

Evdekedivar.com yeni yıl hediyesi için farklı alternatifler arayanlara özel yüzlerce seçenek sunuyor. Kedi figürlü çantalar, tshirtler, şemsiyeler, takılar, ev aksesuarları arasından seçeceğiniz bir hediye yakınlarınız ile aranızda sımsıcak bir ilişki kurmayı vadediyor.

Komik kedi videolarının internette paylaşımı hızlandıkça, kedilere olan sempati de her geçen gün artıyor. Kedili ev aksesuarları ile kişisel eşyalar da yeni yıl hediye tercihleri içinde liste başı olmaya aday gösteriliyor. ‘Kedili şeyler dükkanı’ mottosuyla hizmet veren evdekedivar.com’da birbirinden sevimli kedilerle süslenmiş biblolar, kapı süsleri, stoperler, yastıklar, kavanozlar, kutular ile sevdiklerinizin evini şenlendirebilirsiniz.

“Kedi stili” modayı belirlesin

Sitede satışı yapılan kişisel aksesuarlar ise stilini kedilerle taçlandırmayı tercih edenler için sayısız alternatif sunuyor. Sevgilinizin sizin hediyenizi hep yanında taşımasını istiyorsanız, özel tasarım şallar ile kedili çantalar ve cüzdanlara mutlaka göz atmalısınız. Kedi mesajlarıyla dikkat çeken t-shirt, tunik ve takılar arasında kedi konseptli hediye paketinizi tamamlayan parçalar bulabilirsiniz.


Kedili şeyler dükkanına bakmadan geçmeyin

Mutfakta kedi var

Anneler için yılbaşı hediyesi arayanlar ise sitenin mutfak ürünlerine mutlaka göz atmalı. Mutfak önlükleri, eldivenleri, kavanozlar ve şirin çaydanlıklar, çay&kahve fincan setleri ile kupalar mutfaklara sempatik bir hava getirecek. Duvar ve kapı süsleri, stickerlar, çerçevelerin yanı sıra kedili yastıklar satın alarak ev dekorasyonunda farklılaşmak isteyen yakınlarınızı sevindirebilirsiniz.

Kedili şeyler dükkanına bakmadan geçmeyin

Kedi sever dostlarınızı sevindirin

Kedi sahibi arkadaşlarınız için sınırsız hediye seçeneği ile dopdolu olan evdekedivar.com’da kedi yatakları, oyuncaklar, çantalar, mama kapları gibi olmazsa olmaz ürünler arasında tercihini yapabilirsiniz. ‘Benim için’, ‘Evim için’ ve ‘Kedim için’ olmak üzere 3 ayrı kategoride satılan ürünlerin büyük kısmı Evdekedivar.com müşterilerine özel olarak tasarlanmış. Sayısı 1000’e ulaşan ürünlerin fiyatı 5 TL ile 400 TL aralığında değişiyor.

False