GeriEtkinlikler Kasım ayında çocukları 6 farklı müzikal bekliyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kasım ayında çocukları 6 farklı müzikal bekliyor

Kasım ayında çocukları 6 farklı müzikal bekliyor

Sarıyer Sanat Tiyatrosu, çocukları sanatla buluşturmaya devam ediyor.

22 yıldır çocukları sanatla buluşturan Sarıyer Sanat Tiyatrosu, birbirinden renkli ve eğlenceli çocuk müzikallerini 3-12 yaş arası çocuklara sunuyor. Oyunlar, Kasım ayı boyunca Cumartesi ve Pazar günleri, Anadolu yakasında üç farklı salonda sahneleniyor.

Sarıyer Sanat Tiyatrosu, ünlü masal kahramanlarıyla, çocukları maceralı yolculuklara çıkarmaya devam ediyor. Sarıyer Sanat Tiyatro’nun masal kahramanlarından ilham alarak sahneye taşıdığı oyunlar; “Külkedisi Harikalar Diyarında”, “Heidi Ali Baba’nın Çiftliğinde”, “Küçük Denizkızı”, “Çizmeli Kedi”, “Kırmızı Başlıklı Tavşan” ve “Ali Baba’nın Çiftliği”, Göztepe Halis Kurtça Kültür Merkezi, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Sevginin, dayanışmanın, dostluğun önemini vurgulayan, 3-12 yaş arası tüm çocuklara yönelik olan müzikal oyunlar, Kasım ayı boyunca Cumartesi ve Pazar günleri çocuklarla buluşacak.

Sarıyer Sanat Tiyatrosu, çocukların olduğu kadar anne ve babaların da keyifle izlediği oyunları, sezon boyunca tiyatro severlerle buluşturmaya devam edecek. Oyunlar, hafta içi ve hafta sonlarında İstanbul’un çeşitli salonlarında sahnelenecek.

Kasım ayında çocukları 6 farklı müzikal bekliyor

Detaylı bilgi için 0 216 345 14 93 – 0 541 406 26 06 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

False