GeriAlışveriş Karne Hediyeleri Boyner den!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Karne Hediyeleri Boyner den!

Karne Hediyeleri Boyner den!

Çocuklarımıza en güzel ödüller Boyner'de!

Tatil sevincini güzel hediyelerle tamamlamak isteyen aileler bu sömestre tatilinde Boyner mağazalarına akın ediyor! Küçük hanımlara Barbie’li, küçük beyler için ise şık spor kıyafetler çocukların ve ailelerin tercihleri arasında olacak!

Boyner Mağazaları, özel günlerde hediyenin adresi olmaya devam ediyor. Yarıyıl tatiline giren çocuklar için en güzel karne hediyeleri Boyner Mağazaları’ndan alınıyor.

Barbie’nin Türkiye’de hazır giyim lisansının sahibi olan Boyner Mağazaları’nda minik hanımlar için Barbie’nin tekstil koleksiyonu en sevecekleri alternatif oluyor. Renkli, pırıltılı t-shirt ve sweatshirt’ler, yapay kürklü mantolar, sıcacık trikolar, pantolonlar, eşofman takımları ve babetler kız çocuklarını sevindirecek hediyelerin başında geliyor. Pembe ve beyaz renklerde, pul ve tül detaylarla süslenmiş prenses elbiseleri de minik hanımların rüyalarını süsleyecek.

Boyner Mağazaları’nda küçük beyler için de birçok hediye seçeneği bulunuyor. Dünyaca ünlü süperkahramanlar Superman ve Batman’i taşıyan t-shirt ve sweatshirt’ler; rengarenk spor ayakkabılar, taraftar ürünleri erkek çocuklarının karne heyecanını tamamlıyor.

Boyner Mağazaları’nda, yarıyıl tatilinde miniklere oyuncak hediye etmek isteyenler için de birçok seçenek bulunuyor. Barbie bebekler, Hot Wheels’in çılgın yarış arabaları, sevilen aile oyunları gibi farklı alternatifler, miniklerin en sevineceği karne hediyeleri arasında yer alıyor.

False