GeriEtkinlikler Kama Gelişim ile geleceğinizi siz yaratın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kama Gelişim ile geleceğinizi siz yaratın!

Kama Gelişim ile geleceğinizi siz yaratın!

"İmkansız yoktur" prensibi ile zirveye taşınacaksınız.

Kama Gelişim, kadın ve erkek doğasının gizemine doğru yolculuk yapan Bykama Metodu ve bireyin ihtiyaç duyduydu iyileşmeyi kendi irade ve çabasıyla bulmasına yönelik olan Norbekov Sistemi ile Eylül ayında insanların kişisel gelişimine rehberlik yapmaya devam ediyor.

Yıllardır Türkiye’de verdikleri kişisel gelişim seminerleriyle bilinen Mahram Satymbaeva ve Kabuljan Murzaev çalışmaları hakkında söyledikleri; “Bedenimiz doğanın bize sunduğu muhteşem bir psiko-fizyolojik mekanizmadır. Doğa bu muhteşem mekanizmayı yönetme yetisini bu mekanizmanın içine yerleştirmiştir. Her iki sistemle insanda var olan bu mekanizmanın yeniden keşfedilmesi ve bulunması sağlanır. 

Norbekov sistemi nedir?

Yaşamımızın şekillenmeye başlamasıyla birlikte, bizde var olan, unuttuğumuz bilgileri yeniden hatırlatarak, organizmamızı yenilemeye, canlandırıp sağlamlaştırmaya yönelik; asırlar boyu denenmiş çok sayıda egzersizin senteziyle, içsel güç ve dinginliği yeniden yönetmektir. Bireyin, ihtiyaç duyduydu iyileşmeyi yine kendi bedeninde olan bilgeliği, aldığı bu çalışma doğrultusunda, kendi irade ve çabasıyla bulmasına yönelik bir sistemdir.

Katılımcılarına “hayal” değil, “başarılabilecek” olanı sunan Norbekov Sistemi; özgüvenle şahlanmış bir ruhla yola çıkıldığında, “imkânsız yoktur” prensibiyle, hazır olan herkesi aşama aşama zirveye taşır. Binlerce yıllık tecrübelerle denenmiş egzersizlerin yaratıcı bir şekilde sentezlenmesiyle oluşturulmuş bu sistemle hem bedensel, hem duygusal, hem zihinsel, hem de ruhsal sağlığımızı kazanırız. Norbekov dört aşamalı bir sistem olup her sistemin 10 gün üçer saat sürdüğü bir çalışmadır.

Bykama Metodu nedir?

Kadın ve erkek doğasının gizemine doğru yolculuk yapan bu metot; kadının kendisinin kadın gibi erkeğin kendisini erkek gibi olmayı unuttuğu bu dönemde, her iki kimliğin birbirine eşit ancak farklı olduğunu, bunu idrak etmemizi, ona göre doğru adımlar atmanın yöntemlerini öğretiyor. Bu sistem; kadın-erkeğin birbirini daha iyi tanıması, kendi kimliklerinde var olan yeteneklerini yeniden keşfetmesi, kadın erkek farkındalığın sağlanmasıyla da hem aile ortamında, hem iş, hem de toplum ilişkilerindeki başarıyı sağlıyor. Üç aşamada gerçekleşen Bykama Metodu seminerlerinin, her aşaması yedi gün, üçer saatten oluşuyor. Birinci aşamasında “Kadın ve erkek doğasının gizemi”, ikinci aşaması “Yeteneklerinize sahip çıkın”, üçüncü aşama “Geleceğinizi siz yaratın.” Seminerin üçüncü aşaması Snt. Petersburg şehrinde yedi gün süren bir gezi-semineri şeklinde gerçekleşiyor.

2014 – 2015 sezonu  Norbekov ve Bykama semineri tarihleri

8 Eylül - 17 Eylül Norbekov 1. Seviye Sabah 10.00 / 13.00
Akşam 19.00 /22.00

22 Eylül – 1 Ekim Norbekov 1. Seviye ANKARA Sabah 10.00 / 13.00
Akşam 19.00 / 22.00

13 Ekim – 19 Ekim BYKAMA 1. Aşama

22 Ekim - 31 Ekim Norbekov 2. Seviye İSTANBUL

3 Kasım - 12 Kasım Norbekov 2.Seviye ANKARA

17 Kasım - 23 Kasım BYKAMA 1.Aşama ANKARA

27 Kasım - 6 Aralık NORBEKOV 3. Seviye İSTANBUL

9 Aralık - 18 Aralık NORBEKOV 1. Seviye BURSA

20 Aralık – 29 Aralık NORBEKOV 3. Seviye ANKARA

Ayrıntılı bilgi için 0216 550 50 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

False