GeriAlışveriş Kadınların yeni favorisi: “Pentimizer”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kadınların yeni favorisi: “Pentimizer”

Kadınların yeni favorisi: “Pentimizer”

Sihirli çoraplar ile incelmek mümkün.

Penti, kadınlar için hayatı kolaylaştıran çözümler üretmeye devam ediyor. Bir kadının formda görünmesini sağlayacak her çeşit ürünü “Pentimizer” serisi adı altında tüketicisine sunuyor. Kadınlar artık “Pentimizer” ile hem şık, hem rahat, hem de etkiyici bir vücuda sahip olacak.

“Pentimizer” sayesinde anında incelmek veya vücudunuza istediğiniz formu vermek, etkileyici bir vücuda sahip olmak artık çok kolay. Üstelik “Pentimizer”  yalnızca vücudu şekillendirmiş olmuyor, aynı zamanda moda trendini de yakalamış oluyorsunuz. “Pentimizer” serisinde hem şıklık hem de fonksiyonelliği bir arada bulabilirsiniz.

[fotogaleri=311]

İşte sihirli ürünlerin özellikleri:

Pentimize Polly külotlu çorap: Desenli ve korseli olan bu çorap Avrupa’da son trend olan desenli çorabın şıklığı ile korseli çorabın fonksiyonelliği ile birleştiriyor. Burunsuz, pamuk ağlı, desenli, popo bölgesini şekillendiren ve kaldıran korseli külotlu çorap.

 Premier Leg support: Sağlıklı ve güzel bacaklar için E vitamini, Ginko Bloba, Okyanus yosunları gibi doğal bir içerik ve basınç uygulayan özel örgüsü ile bacaklara masaj yapan, nemlendiren, incelten ve canlılık veren külotlu çorap. Bu doğal içerik 10 yıkamaya kadar dayanıklıdır. İlk 3 yıkama daha etkilidir. Vitamin E: Cildin nemlenmesi ve genç kalmasını sağlar Ginko Bloba:Kan dolaşımını hızlandırarak masaj etkisi yapar. Okyanus yosunlarının zengin içerikleri sayesinde inceltir ve canlandırır.

Premier Cellulit Control: Bilekten baldıra doğru kademeli basınç uygulayan özel örgüsü sayesinde kan dolaşımını hareketlendirir, bacaklarda şişlik ve ağrı oluşumunu engeller, mikro masaj etkisi ile selülitleri kontrol altına alır. 40 denye inceliğinde teni gösteren pürüzsüs dokuya sahip, burnu dayanıklı, pamuk ağlı antiselulit çorabının kestane, siyah ve vizon renkleri mevcut.

Paçalı korse: Baldırdan başlayıp, göğüs altına kadar yükselen bu çorap korse, bel çevresindeki özel örgüsü sayesinde beli inceltiyor, bacakları ve karnı sıkmadan şekillendiriyor ve aynı zamanda popo kaldırma özelliğine sahip.

Pop up korse: Burunlu, pamuk ağlı, düz dikişli, 20den yarı parlak, popo bölgesini şekillendiren ve kaldıran korseli külotlu çorap. Mide, bel, baldır bölgelerinde sorun yaşamayan, sadece popo bölgesini şekillendirmek, kaldırmak isteyen kadınlar için tasarlandı.

Karnı toplayan ve bacak incelten korse: Burunlu, pamuk ağlı, düz dikişli 20 den, mat, karın ve mide düzleştiren, bacak incelten, korseli külotlu çorap. Bu ürün karın kısmındaki korsesi ile karın ve mideyi düzleştirirken, farklı basınç seviyelerinde örülmüş bacak bölümü ile de hem bacakları inceltiyor, hem düzgün görünmesini sağlıyor hem de masaj yaparak dinlendiriyor.

Full Korse: Külotlu çorap ile bir bütün olarak tasarlanmış bir çorap korse. 40 denye olan full korse paçalı korsenin tüm özelliklerine sahip olup aynı zamanda bacaklara pürüzsüz bir görüntü sağlıyor.

Pop up Opak Korse: Mat görünümlü korseli opak külotlu çorap sadece popo bölgesini şekillendirmek, kaldırmak isteyen kadınlar için tasarlandı.

Karın toplayan korseli çorap: İnce ve mat dokuya sahip çorap, özel örgüsüyle karın bölgesini düzleştirerek form veriyor.

Premier Control Top Opaque: Özel şekillendirici korsesiyle karın ve basın bölgesini inceltiyor.

Body Control: Parlak görünümlü korseli çorap, karın, mide ve baseni inceltiyor.

www.penti.com

False