GeriSağlık Kadınların gözünden 6 maddede çekici erkek!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kadınların gözünden 6 maddede çekici erkek!

Kadınların gözünden 6 maddede çekici erkek!

Kadınlar erkeklerde neleri seksi ve çekici buluyor?

Kadınlar erkeklere göre daha duygusal olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Kadın sevdiği veya aşık olduğu erkeği dünyanın en yakışıklı ve en sempatik insanı olarak görür. Fakat bazı detaylar erkekleri kadınların gözünde daha çekici kılmaya ve ilk izlenimi ilk aşka dönüştürmeye sebep olabilir. Peki erkeklerin bu 6 özelliği neler?

1- GÜLÜMSEME

Kadınlar genel olarak ilk olarak erkeklerin dişlerine bakıyorlar! Evet, gülüşleri ne kadar ışıltılı olursa o kadar seksi buluyorlar erkekleri. Biz beyefendilerin ilk olarak diş bakımına önem vermelerini öneriyoruz…

2- KOMİK OLMALARI

Sık sık duyduğunuz ‘Kadınlar kendilerini güldürebilen erkeklerden hoşlanırlar’ sözü asla ve asla klişe değildir! Bir erkeğin kadını güldürebilmesi, zekice espriler yapması ve komik hareketler yapması kadınların erkeklerde aradığı ve en çekici bulduğu özelliklerden biridir!

3- CİNSEL GÜVEN

  

Kadınlar yatakta da mimik ve küçük hareketlerinden anlaşılabilmek istiyor hatta isteklerini dile getirmeden gerçekleşmesini… Kadını cinsel anlamda da önemsediğini hissettirmek erkeği çekicilikte zirveye taşıyor!

4- GÜVENİLİRLİK

  

Güvenirlilik ve çekicilik ne alaka diyebilirsiniz fakat güvenilirlik bir erkekte bulunması gereken en çekici özellik olabiliyor. Kadınlar etrafında gördükleri çapkın, yalancı, narsist ve egoist erkeklerden bıkmış hatta usanmış durumdalar! Güven veren erkek daha bir çekici daha bir seksi hale gelmiştir kadınların gözünde…

5- DUYGUSALLIK

  

Erkeğin ağlaması, özellikle sevdiği kadın için endişelenip, korku ve üzüntülerinden bahsetmesi kadının gözünde erkeği çekici kılıyor. Fakat erkeklerin fazla duygusallığı, olan çekiciliği alıp götürebiliyor… Sınırlara ve aşırılığa dikkat etmelisiniz!

6- ZEKİ OLMALARI

Kadınlar çeşitli konular hakkında yoğun bilgiye sahip olan, kritik düşünebilen ve sorunlara çabuk bir şekilde çözüm bulabilen çevik zekalı erkeklere bayılıyorlar. Fakat boş konuşmak ve dolu konuşmak arasındaki ince çizgiyi aşmadığınız sürece!

KADINLAR NASIL MUTLU OLUR?

[fotogaleri=854]

False