GeriAlışveriş Kadın, Erkek Koleksiyonu Çok İddialı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kadın, Erkek Koleksiyonu Çok İddialı!

Kadın, Erkek Koleksiyonu Çok İddialı!

Çiftler için kaliteli alışverişin adresi!

Modern giyimin en iyi isimlerinden biri olan Sabri Özel, bu sene de "Kadın Erkek 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonuna" iddialı bir giriş yapıyor…

2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda hem kadın hem de erkekler için özel bir koleksiyon hazırlayan Sabri Özel, erkeklere 4 konseptten oluşan bir koleksiyon sunarken kadınlara renkler ve kumaşları, taşlı ve işlemeli detaylarla birlikte sunuyor.

Yeni fikirlere açık, sokak kültürüyle beslenen urban seçkisinde ekose gömlekler, koton karışımlı trikolar, likralı takımlar ve tek ceketlerle kombinlenen chino pantolonlar ile Erkek Koleksiyonu’nda modanın ritmi yakalanıyor. Business konseptinde klasikten vazgeçemeyip özgün tarzını da ortaya koyarak siyah, koyu lacivert, füme, gri tonlarının yanında bej ve buz mavisini kullanarak klas ve rahatlığı birlikte sunuyor. Mikro desenli çarpıcı modelleri, güncel trendler ve yenilikçi kombinlerle ortaya koyan showoff koleksiyonuna ait ceket, pantolon, gömlek, penye ve trikolar yalnızca slimfit olarak uygulanıyor. Koleksiyonda zarif bir stile sahip erkekler için yaz aylarının olmazsa olmazı polo gömlekler, t-shirtler ve marine etkisi veren lacivert, kırmızı, beyaz ve saksın vazgeçilmez uyumu, enine ve boyuna çizgilerin kullanıldığı gömlekler ile kombinleniyor.

Triko ve penyeyi; ipek, şifon kumaşlarla birleştirip, taşlı ve işlemeli detaylarıyla fark yaratan Sabri Özel, sezonun favori rengi olan pudra rengini, mint ve beyaz ile kombine ederek koleksiyonda her sezonun vazgeçilmezi olan beyaz, lacivert ve kırmızı gibi marine renklerden de vazgeçmiyor.

Kadınların günlük ve iş yaşamında, gece-gündüz özel davetlerde ve hafta sonlarında kullanabileceği, gardırobundaki farklı ürünlerle birlikte de kombinleyeceği; erkeklerin de rahatlık, şıklık ve dinamizmi aynı adreste bulabileceği tasarımlar Sabri Özel Mağazaları’nda seçkin konuklarını bekliyor.

www.sabriozel.com

False