GeriAlışveriş Juıco'nun yeni ürünü İstanbul Coffee Festivalinde!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Juıco'nun yeni ürünü İstanbul Coffee Festivalinde!

Juıco'nun yeni ürünü İstanbul Coffee Festivalinde!

Kahveseverlere sağlıklı ve vegan bir alternatif!

Haydarpaşa Garı, 22-25 Ekim tarihleri arasında İstanbul Coffee Festivali ile şenlenecek. Festivalde şehrin en taze oyuncusu Juico da yeni ürünü, kahveli badem sütü ile tiryakilerin beğenisine sunulacak. Coldpressedjuice markası Juico'nun yeni ürünü kahveli badem sütünün içeriğinde coldbrewcoffee, badem, hurma ve su bulunuyor. Juico, bu ürünüyle kahveseverlere yepyeni bir tatla beraber, sağlıklı ve vegan bir alternatif sunuyor.

Mis gibi kahve kokusuyla detoks

Protein kaynaklarından biri olan badem, zindelik ve enerji veren hurma ve kavrulmuş kahvenin mükemmel tat uyumu, 'Kahveli'yi dayanılmaz kılan bir özellik. Detoks sırasında 'kahve içmezsem dayanamam' diyenler için Juico’nun yeni ürünü iyi bir alternatif olarak görünüyor. Aynı zamanda kaju alerjisi olanlar ve Juico’nun protein deposu ürünü 'Beyaz'ı tercih etmeyenler için Kahveli, Cleanse detoks programının 6’ncı şişe seçeneği olarak düşünülebilir.

Kahveseverlere sağlıklı ve vegan bir alternatif

Dört gün boyunca sürecek kahve bayramı, bu 'her zaman genç' mekanda; tarihi dokuyu kahve kokusu eşliğinde yaşamak, hissetmek, yepyeni tatlar denemek ve kahveye dair bilmediklerimizi öğrenmek için kahveseverlere kaçırılmaz bir deneyim yaşatacak. Juico, kahveseverleri sağlıklı ve vegan bir alternatif sunan bu yeni ürünüyle tanıştırmak için, muhteşem Haydarpaşa Garı'nda yapılacak olan İstanbul Coffee Festival'inde sabırsızlıkla bekliyor.

False