GeriAlışveriş Jival 2011 Mücevher Trendlerini Açıkladı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Jival 2011 Mücevher Trendlerini Açıkladı!

Jival 2011 Mücevher Trendlerini Açıkladı!

Bu koleksiyon özellikle gelinlerin gözdesi!

Jival Mücevher, bu yıl büyük bilezikler ve birden fazla ince yüzük, taşlarda ise koyu renkleri moda ediniyor!

Trendlerindeki değişim rüzgarıyla, mücevherler, 2011 yılında da büyülüyor. Altın ve pırlanta, 2011 yılında da kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

JİVAL Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu, 2011 yılında zarif takılara doğru yönelimin olacağını belirtiyor. Gençoğlu’na göre 2011 mücevher modasında, püskül ve saçaklar, manşetler, kokteyl halkalar, büyük hacimli formların yanı sıra temalı ürünlerde burç kolyeleri, çiçekler, taş görünümlü yüzeyler ve geometrik formlar dikkat çekiyor.

Renklerde siyah, gri, mavi siyah, kahverengi ve lacivert gibi koyu tonlar ile yarı değerli taşlarda muhteşem mavi tonları, gök mavisi, soluk gri maviler, mavi yeşiller, turkuvaz ve mavi topazlar ön plana çıkıyor. 2011 mücevher modasında avize ve düğme görünümlü küpeler, tektaş, alyans gibi klasik modellerin yanı sıra ince, birkaç farklı parmağa birden ve bilekliklerde olduğu gibi yan yana takılan yüzükler sıyrılıyor. Gündelik kullanıma uygun, özgün ve modern tasarımlı takılar bu yıl ön plana çıkıyor.

Jival koleksiyonlarında olduğu gibi inci ve elmas koleksiyonlar şıklığı ile yine hanımların, özellikle de gelinlerin gözdesi olurken, süslü ve kalın, büyük bilezikler, bilek çevresinde gelişigüzel sarılmış olan zincirler, yan yana takılan çok sayıda ince bileklikler yeni yılda fazlasıyla gözde…”

False