GeriAlışveriş JineVizyon ile unutulmaz doğum filmleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

JineVizyon ile unutulmaz doğum filmleri

JineVizyon ile unutulmaz doğum filmleri

En özel anınızı ölümsüzleştirin!

Bebeğinizin dünyaya gelişi film oluyor… Ultrason görüntüleri, annenin doğuma hazırlanışı ve babanın heyecanlı bekleyişi… Bu özel anları JineVizyon ile ölümsüzleştirebilirsiniz.

Dünyada, doğum filmciliğini kurumsal olarak hizmete sokan ilk şirket JineVizyon, 2006'dan beri, bebeklere gelecekteki en orijinal hediyelerini hazırlıyor. Doğdukları günü, peri masalı tadında bir filme dönüştürüyor.

Film, ailenin bize verdiği ultrason videoları, ultrason fotoğrafları, anne babanın tanışma ve evlilik görüntülerinden oluşturduğumuz duygusal bir kolajla başlar.

JineVizyon ile unutulmaz doğum filmleri

Doğum öncesi hastanede aile yakınları ile röportajlar, bebeğinin doğum öncesi kalbinin dinlenmesi, odadaki heyecanın enstantane görüntüleri ile devam eder. Anne ve aile, doğum odasına/ ameliyathaneye kadar takip edilir. Ameliyathanede annenin hazırlığı, babanın bekleyişi, doktorların hazırlanışı çekilir. Ve doğum başlar. İşte, o an, ilk nefes… Bebeğimiz dünyaya geldi. Gözlerini açtı. İlk kez ağladı. Henüz buğulu gören gözleri ile etrafına baktı.

Ameliyat odasında, annesinin 1 metre ötesinde ilk muayenelerini oldu. Annesi gözyaşlarıyla onu izledi. Sıra anne ve babayla buluşmada. Bebeğimiz sarıp sarmalanarak henüz dikişleri dikilen annesine verildi. Anne, baba, ve bebeğimiz ilk kez aynı aynı karede. İlk aile dakikaları, ilk buluşma, ilk temas, ilk kavuşma… Baba, kameradan kaçırmaya çalıştığı ıslanan gözleriyle, annenin bebeğine verdiği ilk öpücüğü izliyor ve tüm bunlar, JineVizyon bayan kamera sanatçımız tarafından dakikası dakikasına kameraya alınıyor.

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ...
[video=hurriyetaile_video/jinevizyon.flv]

False