GeriAlışveriş JFC'den yeni mağazaya özel indirimli fiyatlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

JFC'den yeni mağazaya özel indirimli fiyatlar

JFC'den yeni mağazaya özel indirimli fiyatlar

JFC Store; ürün yelpazesi, farklı modelleri ve renkleriyle göz kamaştırıyor.

2007 yılında erkek giyim sektörüne adım atan, FC Giyim San. Tic. Ltd. Şti. markası JFC Store Erkek Giyim emin adımlarla ilerliyor. Yeni yıla mağazalar zincirine bir yenisini daha ekleyerek giren JFC, Merter İş Merkez'inde yeni bir mağaza açmanın heyecanını müşterilerine fiyatlarında yansıtarak yaşıyor.

JFC Store; ürün gamında, klasik ve spor erkek giyiminde dede, baba, torun 3 kuşağı A'dan Z'ye her ihtiyaca, cevap vermenin gururunu yaşıyor. A-B-C grubuna hitap eden 2013 -2014 Sonbahar/Kış, koleksiyonunu diğer tasarımlardan izole edilmiş fakat kendi tarzını yakalamış günümüzün modasına uyarlanan modelleri ile dikkat çekiyor.

Yurt dışı mağazacılığını düşünen JFC; Amerika, Avrupa ve Arap ülkelerinde pazar araştırması yapıyor. JFC Store ürün gamında klasik ve spor olarak ayırdığı koleksiyonlarını kol düğmesi, kravat ve yaka mendilleri ile de çeşitlendirmektedir. İtalyan tarzı kesimli takım elbiselerin yanı sıra slim fit takım elbiseleri de koleksiyonda görmek mümkün. Vücuda oturan takım tasarımları, her bedene uyan günümüzün fit kalıpları, takımların önemli tamamlayıcısı pantolonlar kalite ve şıklıkla ön plana çıkıyor. Koleksiyon; takım elbiseden cekete, gömlekten pantolona, monttan kabana, ayakkabıdan kemere, swetten eşofmana, kazaktan trikoya, kravattan, kol düğmesine, boxerden çoraba, ürün yelpazesi farklı model seçimleri ile hazırlanmıştır. Kumaşlar yünlü, ipekli olarak yurtdışından özenle seçilmektir. Yılın trendlerini belirleyen model ve renkleri ile göz kamaştırmaktadır.

JFC Store yeni mağaza adresi: Maltepe Mah. Eski çırpıcı çıkmazı sok.
Merter İş Merkezi Bağımsız Bölüm No:2/A Zeytinburnu/İST.

Telefon: 0 212 481 88 58

False