GeriEtkinlikler “Jessie J” geliyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Jessie J” geliyor!

“Jessie J” geliyor!

"Jessie J" 26 Haziran Salı günü Küçükçiftlik Park'ta...

Bu yılın en iyi çıkış yapan isimlerinden İngiliz şarkıcı Jessie J. pozitif günler kapsamında, 26 Haziran Salı günü Küçükçiftlik Park'ta müzikseverlerle buluşuyor.

Türkiye’ye ilk defa gelecek olan İngiliz şarkıcı, son yılların en aranan ismi haline gelmeyi başardı. 2010 yılında BBC Sound ödüllerinde Sound of 2011 ödülünü kazandı. 2011’de ise BRIT Ödüllerinde en iyi çıkış yapan sanatçı ödülüne layık görüldü. 1 hafta içinde toplamda 500.000 albüm satmayı başaran Jessie J, ilk çıkış sarkışı olan “Do It Like a Dude” ile çıktığı hafta İngiltere listelerinde üst sıralara çıkmayı başardı. Ardından yayınladığı 2. single’ı “Price Tag” ile Amerika, Avustralya, Fransa ve İngiltere müzik listelerine 1. sıradan giriş yaptı ve 2011 yılına bu parça ile damgasını vurdu.

R&B, pop ve hip hop soundlarını kendi egzantrik ve enerjik yorumuyla başarılı bir şekilde birleştiren Jessie J, müzikleri kadar tarzı ile de gençlerin idolü haline gelmeyi başardı. Giydiği rengarenk post-modern kıyafetleri ve moda olmayı başaran makyajıyla tasarım dünyasının da ilgisini çekmeyi başarıyor. Jessie J, konser biletleri Biletix’te satışa çıktı.

www.biletix.com

False