GeriAlışveriş IWC Saatleri Michael Douglas’tan Rol Çalıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

IWC Saatleri Michael Douglas’tan Rol Çalıyor!

IWC Saatleri Michael Douglas’tan Rol Çalıyor!

IWC saatlerinin göz kamaştıran iki modeli beyaz perdeye taşındı.

IWC saatlerinin göz kamaştıran iki modeli; Da Vinci Perpetual Calendar Edition Kurt Klaus ve Portuguese Perpetual Calendar, vizyondaki “Borsa: Para Asla Uyumaz” filminin başrol oyuncuları Michael Douglas'ın ve Shia LaBeouf 'un kolunda beyaz perdeye taşındı...

24 Eylül’den bu yana vizyonda olan Oliver Stone’un yeni filmi “Borsa: Para Asla Uyumaz” film eleştirmenlerinden aldığı olumlu yorumların ardından, saat severlerden de yüksek puan alacağa benziyor. Sinemanın ünlü aktörleri; Michael Douglas ve Shia LaBeouf filmde kullandıkları IWC Da Vinci Perpetual Calendar Edition Kurt Klaus ve IWC Portuguese Perpetual Calendar modeli saatleri ile dikkat çekiyor.

Gordon Gekko karakterini canlandıran ünlü aktör Michael Douglas, filmde IWC Da Vinci Perpetual Calendar Edition Kurt Klaus modelinin rose gold rengini tercih ediyor. Saat, siyah kadranı ve 18K rose gold kombinasyonu ile sofistike şıklığı ve başarıyı temsil ediyor.

Bu özel model, IWC Saatleri’nin baş tasarımcısı Kurt Klaus’un tasarım hayatında 50. yılını kutlamak amacıyla yalnızca 1,000 adet üretildi. Bu nedenle, Da Vinci Perpetual Calendar Edition Kurt Klaus’un kadranı, sağ alt köşesinde Klaus’un imzasını, arkasında da işlenmiş portresini taşıyor.

Filmde dinamik ve başarılı genç iş adamı Jacob Moore’u canlandıran Shia LaBeouf ise, IWC Portuguese Perpetual Calendar modelini kullanıyor. LaBeouf’un taktığı saat koyu kahverengi timsah kayışı ve 18K beyaz altın kadranıyla hem spor hem de asil bir model.

IWC Portuguese Perpetual Calendar aralıksız çalışan takvimi, tam yıl göstergesi, gelecek tam ay evresine geri sayma fonksiyonu ve iki farklı yarımküre için ay dönemi göstergesi gibi üstün özellikleriyle saat tutkunlarının da gözdesi.

142 yıllık tarihi boyunca, kusursuz saat tasarımlarıyla gerçek saat severlerin vazgeçilmezi olan IWC, gelenek, mükemmelliyetçilik ve mühendislik sanatına olan tutkusunu bu kez de Hollywood yıldızlarının kolunda beyaz perdeye taşıyor.

False