GeriAlışveriş İtalyan çocuk modası: Zeyland
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İtalyan çocuk modası: Zeyland

İtalyan çocuk modası: Zeyland

Zeyland, yeni sezonunu açıyor!

Zeyland, yılın moda trendlerini belirleyerek, baharın sıcak renklerini birleştirip ilkbahar- yaz sezonunu açıyor. İlkbahar – yaz sezonunda cıvıl cıvıl renklerin kullanıldığı koleksiyonlarıyla küçük prens ve prensesler yaratmayı amaçlayan Zeyland, 5 farklı markasıyla her yaşa ve tarza sesleniyor.

0- 24 ay kız ve erkek çocuklarının markası Happy Baby, genellikle açık renklerin tercih edildiği Happy Baby koleksiyonunda mavi ve pembenin özel tonları ile göz kamaştırıyor. 0 – 4 yaş kız ve erkek çocuklar için İtalyan tasarımlı şık, taze ve dikkat çeken bir koleksiyon sunan Mininio, koleksiyonda kullandığı krem renkli elbiseler ve gri renkli t-shirtleriyle tarz yaratan çocuklar için tasarlandı.

6 – 14 yaş arası, seçimini kendisi yapan kızların markası Pinkee ve 8 – 16 yaş özgür ruhlu kız ve erkek çocuklarının markası DeepWest ise kendine özgü çizgisiyle ergenliğe adım atan çocuklara birbirinden şık gömlek ve elbiseler sunuyor.

En trend çizgilerini ilkbahar - yaz koleksiyonuna yansıtan Zeyland, www.zeyland.com.tr’yi ziyaret eden herkese, birbirinden farklı modelleri çocuklarıyla birlikte inceleme fırsatı da sunuyor.

False