GeriEtkinlikler Istanbul Shopping Fest
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Istanbul Shopping Fest

Istanbul Shopping Fest

Istanbul Shopping Fest’in ritmini Profilo AVM tutuyor!

İstanbul’un alışveriş, eğlence ve kültür merkezi Profilo AVM, 18 Mart – 26 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest’i, kampanyanın ruhuna yakışır özel fırsatlar ve etkinliklerle karşılıyor.

209 mağazası, 7 sinema salonu, 20 hatlı bowling ve 16 masalı bilardo salonu, üç tiyatro salonu, 1300 araç kapasiteli ücretsiz otopark hizmeti, 2200 m2 alan üzerine kurulu kapalı yüzme havuzlu Sports Club’ı ve PAM Çocuk Kulübü’yle, ziyaretçilerinin hoşça vakit geçirebilmeleri için A’dan Z’ye tüm olanakları bünyesinde bulunduran Profilo Alışveriş Merkezi, İstanbul Shopping Fest’in cazibe merkezi olacak.

Profilo AVM, İstanbul Shopping Fest süresince saat 23:00’e kadar açık olacak. Festivalin son gecesi 26 Nisan tarihinde gerçekleşecek Night Out’da gece 02:00’ye kadar alışverişin keyfi devam edecek. Saat 21:00’den sonra mağazalar ekstra indirim fırsatları sunacaklar.

Istanbul Shopping Fest

Alışveriş ve Eğlence Bir Arada

Profilo Alışveriş Merkezi 40 gün kırk gece boyunca alışverişin ve müziğin ritmini ziyaretçileriyle birlikte tutacak. Alışveriş tutkunlarına İstanbul Shopping Fest’e özel indirim oranları ve taksitlendirme fırsatları sunarken, özel etkinlikler kapsamında her hafta sonu dans gösterileri, perküsyon show, ünlü yazar ve sanatçıların katılacağı imza günleriyle alışverişi bir şenliğe dönüştürüyor.

Elbette çocuklar da unutulmadı... Aileler alışverişin tadına varırken minik bay ve bayanlar Karagöz-Hacivat Oyunu, Mini Tiyatro, ve Kukla Atölyesi ile neşeli vakit geçirecekler. Çocuklar, Profilo AVM’nin onlar için yarattığı çok özel bir dünyanın keyfini çıkaracaklar. Jonklör ve sihirbaz gösterileri ile büyülenecekler. Çocuk etkinlikleri her cumartesi ve pazar günleri Profilo AVM 3. katta gerçekleşecek.

Ayrıntılı Bilgi için

Profilo Alışveriş Merkezi

Telefon: 0212 216 44 00  

False