GeriEtkinlikler İstanbul Bosphorus Hotel’de ramazan nostaljisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İstanbul Bosphorus Hotel’de ramazan nostaljisi

İstanbul Bosphorus Hotel’de ramazan nostaljisi

Güllaç, irmik tatlısı ve eklerle Ramazan’a özel dokunuşlar...

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel iftar sofraları için Türk mutfağının seçkin lezzetleriniRamazan’a özel müzikler eşliğinde büyüleyici Boğaz manzarasına karşı sunuyor. İddialı menüsü ve özgün lezzetleriyle Ramazan geleneğine tat katan Otel, gül dondurmalı güllaç ve tahin pekmezli ekler ile çok iddialı.

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’in iftar sofrası misafirlerine özgün alternatifler sunuyor. Sultan sofrasından serpme iftariyeliklerden oluşan başlangıç tabağı, Asma Yaprağı Çorbası, Safranlı yoğurt eşliğinde sunulan etli vişneli pazı dolması ve domates soslu çıtır mantıdan oluşan ara sıcak alternatifleri ve şefin hünerli ellerinden çıkan Çökertme kebabı lezzetiyle olduğu kadar benzersiz sunumuyla da farklılaşıyor.   

Renaissance İstanbul, Ramazan’da sıra dışı tatları keşfetmek isteyenlere enfes öneriler sunuyor. Tatlılarıyla da iddialı olan Otel, gül dondurması eşliğinde sunulan güllaç, portakal dondurması eşliğinde servis edilen irmik tatlısı ve tahin pekmezli ekler gibi özgün lezzetleriyle iftara ayrıcalık katıyor.

Gözalıcı Boğaz manzarası eşliğinde gruplara özel iftar davetlerine de ev sahipliği yapan Renaissance Bosphorus İstanbul, farklı set menü alternatifleriyle Ramazan geleneğine tat katıyor.

False