GeriAlışveriş Işıl Işıl Anneler Günü Hediyesi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Işıl Işıl Anneler Günü Hediyesi

Işıl Işıl Anneler Günü Hediyesi

Swarovski gözlerinizi kamaştıracak.

Hanımların en büyük tutkusudur takılar. Aynı zamanda kıyafetinizin tamamlayıcısı. Sade bir kıyafet giyseniz bile şık takılarla harika gözükebilirsiniz.

Klasik ve seçkin bir hava taşıyan “Nude” serisinde, beyaz kristal incilerin çevresine minyatür kristallerin yerleştirildiği bir tasarım göz çarpıyor. Bu ışıltılı tasarım, bir kolye ucu ve tek ya da çift halkalı küpelerden oluşan bir seti süslüyor. “Nacre” seti de bir o kadar zarif; üç dizi halinde sıralanan kristal inciler ve baget kesim kristaller Art Deco vurgular taşıyan bir yay oluşturuyor. Sade ve zarif, incinin yarattığı opak renk oyunları kristalin ışıltısıyla kontrast oluşturarak son moda bir hava yaratıyor. Aynı çarpıcı özelliği “Nathalie” serisinde de görmek mümkün. Bağ şeklinin simgeselliğinden esinlenen bu temada çok şık kristal pavé işleme bir kolye, bilezik ve bir yüzük yer alıyor.

Büyüleyici ve seçkin “Neva” serisinde görülen zarif kesimli kristaller renkli şekerleri andırıyor. Swarovski, küpelerde enfes kırmızı tona dikkatleri çekerken, uzun kolye, Y şeklinde kolye ve bilezik ise pastel ve canlı renkleri bir arada sunuyor. Altın kaplama zincirler üzerine yerleştirilen rengarenk kristallerden oluşan bu seri hem çok zarif hem de başka takılarla bir arada kullanmak için çok uygun.

Işıl Işıl Anneler Günü Hediyesi

Aksesuar koleksiyonunda öne çıkan parçalar ise şık anahtarlık tasarımları. Gümüş tonundaki “Nereid” anahtarlık, nokta kristallerle süslenmiş gümüş renkli deriden bir yıldız şeklinde tasarlanmış. “Neutral” anahtarlıkta da benzer tonlar görülüyor. Şık kristal pavé ve zarif Swanflower® motifi sayesinde asker künyelerine kadınsı bir hava katıyor. Bu temada ayrıca üzerinde Swanflower® motifi görülen ya da kristal pavé işlemeli altın madalyonların kullanıldığı bir çanta nazarlığı da bulunuyor. Limon sarısı ya da neşeli fuşya renginde üretilen oyuncu modern “Baby Girl” ve “Baby Boy” anahtarlıklarda minyatür kristallerin üzerine Pleksiglas kaplanan yenilikçi bir teknik ile tasarlanmış. Epoksi ve Fuchsia kristal kullanılan modern ve eğlenceli “Doll” cep telefonu aksesuarı cep telefonunuza hem ışıltılı hem de size özel bir hava katacak.

Swarovski’nin tasarımları şefkat ve sevecenlik uyandırıyor. Sevimli minyatür ördekler “Happy Prince” ve “Happy Princess” gerçekten de çok çekici. Kız olanın tacı pembe, erkeğinki ise mavi. Son olarak sallantılı kaidelerinin üzerinde salınan sihirli çiçekler “Liz” ve “Juliette” ev ya da ofis dekorasyonlarına kadınsı bir hava katacak mükemmel ürünler.

Hayal gücünün seçkinlikle buluştuğu tasarımlardan oluşan Anneler Günü koleksiyonu kristalin saflığını ve göz alıcı ışıltısını kalbinde ve ruhunda taşıyor.

www.swarovski www.swarovski.com

False