GeriEtkinlikler Işığın Peşindeki Çocuklar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Işığın Peşindeki Çocuklar

Işığın Peşindeki Çocuklar

Çocukların gözünden fotoğraflar...

Fotoğraf, ışık demektir. Işık ise aydınlık, dünyayı görmek ve hissetmek demektir. İşte bu ışığın peşinden koşan çocuklar kendi fotoğraflarıyla kendi sergilerini oluşturdular.

PhotoWorld Fotoğraf Merkezi’nin gerçekleştirdiği Çocuklar ve Gençler için Fotoğraf Okulu öğrencilerinin çalışmalarından oluşan “Işığın Peşindeki Çocuklar” adlı fotoğraf sergisi 18 Haziran Cumartesi günü fotoğraf severlerle buluşuyor. 12- 16 yaş gruplarına göre özel hazırlanan eğitim programlarıyla fotoğraf sanatıyla tanışan çocuklar, seminerler sonucunda edindikleri teoriyi pratikle birleştiriyorlar. Toplam 20 fotoğrafın yer aldığı sergi 18 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da yapılacak kokteylle fotoğraf severlerle buluşacak.

Sergide; Türkiye ve insan manzaraları, doğa ve yaşam temaları üzerine çocukların gözünden keyifli kareler yer alıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Fotoğraf Bölümü mezunu Mesude Bülbül eğitmenliğinde hafta içi ve hafta sonu iki ayrı grupla gerçekleşen eğitimlerde çocuklar; dijital fotoğrafçılık, makine ve lensler, pozlama, enstantane ve diyafram, fotoğraf çekiminde ışık, fotoğraf makinesinin özel fonksiyonları, doğru kompozisyon ve çekim teknikleri konularında dersler aldılar. 3 ayrı uygulama gezisinin de içinde bulunduğu eğitimlerde fotoğraf aracılığıyla dünyaya bakışlarını kaydeden çocuklar, fotoğraf sanatını bir ifade aracı olarak kullandılar.

Sergi 18 -30 Haziran tarihleri arasında, pazar günleri hariç haftanın 6 günü 09.00- 18.00 saatleri arasında görülebilir.

Yer: Photo World Fotoğraf Merkezi

Adres: Bahariye Caddesi Kuzu Kestanesi Sokak No:16
            Kadıköy / İstanbul

Bilgi için: 0216 418 19 76

False