GeriAlışveriş İpana'yla 3 boyutlu beyazlık!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İpana'yla 3 boyutlu beyazlık!

İpana'yla 3 boyutlu beyazlık!

Yeni İpana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Perfection ile daha hızlı ve daha kalıcı beyazlık!

Sağlıklı diş ve diş etlerinin getirdiği bembeyaz bir gülümsemeye sahip olmak; kendinize olan güveninizi arttırmaya ve çevrenizdeki insanlar üzerinde daha iyi bir izlenim bırakmanıza yardımcı olur. Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası dünyada sahip olduğu gelişmiş beyazlatıcı diş macununu İpana markasıyla Türkiye’ye geliyor. 

P&G’nin dünya pazarına sunduğu gelişmiş beyazlatıcı diş macunu olan Luxe Perfection, 3 Boyutlu Beyazlık ailesinin en ileri ve etkili beyazlatıcı diş macunu teknolojisini içeriyor. Perfection diş macunu sadece 3 günde yüzey lekelerini %100’e kadar yok ediyor. Ayrıca içeriğindeki özel WhiteLock teknolojisiyle diş yüzeyinde koruyucu bir kalkan oluşturarak yeni oluşabilecek lekelere karşı uzun süreli koruma sağlıyor. Üstelik bunları yaparken diş minesine hiç bir zarar vermiyor.

KUSURSUZ GÜLÜŞLER

Yeni İpana Luxe Perfection yüzey lekelerinin tamamını yok etmek için bir dual silika sistemi, güçlü ve sağlıklı dişler için sodyum florür, lekeleri yok etmek ve dişleri yeni lekelere karşı korumak üzere eriyebilir mikro aktif taneciklere sahip özel bir Polifosfat teknolojisi içeriyor. Aynı zamanda hafif bir kalkan oluşturarak yeni lekelere karşı koruma sağlıyor ve dişlerde pürüzsüz bir temizlik hissi bırakıyor. Dişler, İpana’nın gelişmiş beyazlatıcı diş macunu kullanıldığında uzun süre daha beyaz olmakla kalmıyor, ayrıca fırçalama sona erdikten sonra uzun bir süre dişin üzerinde kalan diş minesi kalkanı sayesinde diş minesi aşınması ve tartar oluşumuna karşı da korunuyor.

False