GeriEtkinlikler İngiliz rock grubu XX Parkorman’da sahne alacak!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İngiliz rock grubu XX Parkorman’da sahne alacak!

İngiliz rock grubu XX Parkorman’da sahne alacak!

Vodafone İstanbul Calling tüm hızıyla devam ediyor.

Pozitif Live tarafından, Vodafone ana sponsorluğunda ve Garanti Bankası resmi sponsorluğunda; The XX 7 Ağustos Çarşamba günü Parkorman’da sahne alacak. 16 Ağustos Cuma günü ise Placebo hayranlarıyla buluşacak.

2009’da yayınladıkları “XX” albümündeki Crystalised parçası ile sayısız adaylık ve ödül başarısı yakalayan ve son olarak Eylül 2012’de çıkardıkları “Co-Exist” isimli albümleriyle tanınan İngiliz İndie rock grubu The XX, 7 Ağustos akşamı müzikseverleri Parkorman’da ağırlayacak.

Ön Grup: On Your Horizon

Londra çıkışlı bir İngiliz alternatif rock grubu Placebo, 1994 yılında şarkıcı-gitarist Brian Molko ve gitarist / basçı Stefan Olsdal tarafından kuruldu. Gruba sonradan dahil olan Steve Hewitt’in eklenmesi ile grup başarısını bir üst noktaya taşıdı. Placebo kurulduğu yıllarda, sürekliği hayranlığını dile getirdiği David Bowie ile 1996 yılında bir turneye çıktı. Hatta Placebo ve Bowie’nin, grubun “Without You I’m Nothing” için beraber yaptıkları düet, grubun en çok bilinen kayıtları arasında yer alıyor. Grup 16 Ağustos Cuma Parkorman’da sahne alacak.

Ön Grup: The Veils

www.istanbulcalling.com

False