GeriAlışveriş İnci Deri'nin Babalar Günü kampanyası başladı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İnci Deri'nin Babalar Günü kampanyası başladı

İnci Deri'nin Babalar Günü kampanyası başladı

İnci Deri, indirimleri ve Facebook kampanyası ile Babalar Günü'nü kutluyor.

İnci Deri, %50 net indirimi ve eğlenceli Facebook uygulaması ile Babalar Günü’nü Kutluyor. Özel ve keyifli günlere yönelik çalışmalara önem veren İnci Deri, Babalar Günü için hazırlıklarına başladı. Bu yıl Babalar Günü için düzenlediği kampanyanın yanı sıra, bu değerli günü sosyal medyadaki yarışması ile de kutlayan İnci Deri aynı zamanda yarışma sonunda 100 TL’lik hediye çeki kazanma fırsatı sunuyor.

Babalar Günü kampanyası kapsamında Haziran ayında tüm İnci markalı ürünlerde %50 indirim sunulurken, seçili altın ürünlerindeki %50 - %20 indirimle de bu özel günde alacağınız alternatifler çoğalıyor, işinizi kolaylaştırıyor.

 [fotogaleri=808]

İnci Deri Babalar Günü’nü hem vitrinlerde hem sosyal medyada kutluyor

Babalar Günü sevinci ile tüm İnci Deri mağazalarının vitrinleri kutlama mesajları ile süslenirken aynı zamanda İnci Deri’nin Facebook hesabında da Babalar Günü, keyifli yarışmalarla kutlanıyor. “Benim Babam” uygulaması ile babasına olan sevgisini sadece kelimelerle değil babasıyla çekilen fotoğraflarından hazırlanan özel bir video ile anlatan kişiler arasından seçilecek 10 talihli, İnci Deri’den 100 TL’lik hediye çeki kazanıyor.

Erkekler bu yaz “İnci” ile daha rahat

İnci’nin erkek koleksiyonunda ise olabildiğince hafif ve yumuşak parçalardan oluşan casual ve sneaker ürünler, pastel tonun hakim olduğu süet ve nubuk ayakkabılar yer aldı. Ana renklerin eskitilerek ara renklere dönüştürüldüğü ve böylelikle renk yelpazesinin genişletildiği koleksiyonda; zıtların ahengi siyah-beyaz kombinasyonu da varlığını sürdürdü. Kırmızı, saks mavi, beyaz ve yeşil gibi zıt renklerdeki tabanlarla tamamlanan ayakkabılara, sıcak yaz günlerinde mavi, bordo ve krem rengi espadriller ve farklı tonlarda sandaletler eşlik etti. Yaz gecelerinin vazgeçilmezi makosenlerde farklı blok renkler ağırlığını hissettirdi.

False