GeriAlışveriş Imaginarium’dan top 5!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Imaginarium’dan top 5!

Imaginarium’dan top 5!

Imaginarium, yaz koleksiyonundan geniş bir ürün seçkisi sunuyor!

Imaginarium yaz aylarında piyasaya sürdüğü birbirinden özel ve eğlenceli ürünleriyle hem çocukların neşesine neşe katıyor, hem de kendilerine de zaman ayırmak isteyen aileler için çocukların kendi kendilerine bolca zaman geçirmelerine olanak sağlıyor. Imaginarium; bir yandan suyun, güneşin ve açık havanın doyasıya tadını çıkarırken bir yandan da sportif faaliyetler yapmaya olanak tanıyan yaz koleksiyonundan göz önünde bulundurulabilecek bir ürün seçkisi sunuyor.


Micri Aqua Scooter

Uluslararası seviyede birçok ödül kazanmış çocuk scooterı. Üç tekerlek ve takılıp sökülebilir gidon. Çok dengeli ve güvenli. Bedensel eşgüdümü, dengeyi ve gelişimi güçlendirir, bedensel-kinestetik zekâyı teşvik eder. Pediatri ve hareket uzmanlarıyla işbirliği içerisinde tasarlanmıştır. Boyu azami 120 cm ve ağırlığı azami 20 kg olan çocuklar için.

Imaginarium’dan top 5


Pro Sport Badminton

Büyük boy başlangıç oyunu. Çemberi astar kaplamalı, vuruşu geciktiren özel ağlı raketler. Yeni bir spora başlamak için motive eder.

  

Imaginarium’dan top 5
  


Baby Fitness Aquamat

Bebekler için suyla doldurulabilen oyun ve jimnastik örtüsü. Su geçirmez, yumuşak ve uyarıcı, ellerin ve vücudun basıncına yanıt verir. Küçük yaştanitibaren bedensel-kinetik zekayı teşvik eder.

 

Imaginarium’dan top 5
 


Lets Kite Baloon

Açık havada yapılacak en güzel etkinliklerden biridir uçurtma uçurmak. Farklı alternatifleri bulunan uçurtmaların renkli örneklerinden biri sepeti balon şeklinde olan bu uçurtmanın ebatları 70X70cm.

  

Imaginarium’dan top 5
  


Pro Sport Skimboard

Orta boy ahşap sörf tahtası yatarak kısa ve uzun dalgalar üzerinde kayıp gitmek için mükemmeldir. Hafif, kolay idare edilir ve uzun ömürlüdür.

 

Imaginarium’dan top 5
 

False