GeriAlışveriş İlk cümlelerini 'Bebeğimin Dünyası'yla kursun
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İlk cümlelerini 'Bebeğimin Dünyası'yla kursun

İlk cümlelerini 'Bebeğimin Dünyası'yla kursun

'Bebeğimin Dünyası', tüm kitabevlerinde yeni çıkan kitaplar arasında yerini aldı.

Pearson Türkiye'nin bebek ve çocuk kitapları kategorisindeki yeni kitabı 'Bebeğimin Dünyası', tüm kitabevlerinde yeni çıkan kitaplar arasında yerini aldı.

Sıfır - iki yaş arasındaki bebekler için 'göster-öğren' tekniğiyle hazırlanan ilk kelimeler kitabı 'Bebeğimin Dünyası'nı bebeğinizle birlikte incelerken, hem onunla kaliteli zaman geçirmenin tadına varacak hem de eğleneceksiniz.

Bebeklerin koparıp parçalamayacağı kalınlıkta olan Bebeğimin Dünyası, saklambaç oyunundan banyoda sabun köpüklerini uçurmaya kadar bebeklerin sevimli oyunlarının canlı fotoğraflarıyla dolu. Bebeğimin Dünyası, bebeklerin bir günlük yaşamını konuk ediyor. 10 bölümden oluşan 25 sayfalık kitabın her bir sayfası eğitici ve eğlendirici.

Bölümlerin içeriğine gelince;

Şirin yüzler'de bebeğiniz çeşitli ifade biçimlerini öğreniyor. Bu bölümde, yüzünde üzgün, yorgun, uyuyan, utangaç, somurtkan, gülen ve yaramaz gibi farklı ifadeler olan bebek fotoğrafları yer alıyor.

Vücudum'da bebekler hareket halinde. Kimi kendi başına dokunuyor, kimi kollarını açıp kuşlar gibi uçuyor, kimi el ve ayak parmaklarını sayıyor...

Haydi giyinelim'de biri erkek diğeri kız iki bebek kendisine günlük kıyafet seçiyor. Bebeğiniz elbiseden ayakkabıya, tişörtten şapkaya kadar birçok nesneyle tanışıyor.

Evişi zamanı'nda "Evde anne ve babaya yardım etmek gerekir, bunları yaparken çok da eğlenilir" mesajı ustaca veriliyor. Fotoğraflarda bir kız bebek oyuncak çamaşırlığa kendi çamaşırlarını asarken görülüyor. Erkek bebek ise yerleri süpürüyor.

Gürültücü hayvanlar'da yavru hayvanların çıkardığı sesler öğretiliyor.

Oyuncak arabalar'da bebekler traktörden trene ve itfaiye arabasına kadar pek çok arabayla tanışıyor ve bu arabaların çıkardıkları sesleri taklit ediyor.

Oyuncak zamanı'nda bebekler oyuncaklarla baş başa. Çünkü sadece arabalar değil oyuncaklar da birbirinden ilginç sesler çıkarırlar.

Yemek zamanı'nda bebeklere sebze ve meyveler tanıtılıyor.

Ce-ee! başlıklı bölümde bebeklerin en sevdiği oyun saklambaç baş köşede. Saklambaç oynayan bebeklerin fotoğrafları var. Kimi ebe diyor, kimi sobe...

Banyo zamanı'nda bile adı öğrenilecek ne kadar çok nesne var bir bebek için.

Uyku saati'nde bebekler uykuya hazırlanırken gösteriliyor. Bebekler en sevdikleri oyuncaklara sarılıp ninni eşliğinde derin bir uykuya dalıyor.

False