GeriEtkinlikler İlhan İrem sevenlerine aşk gecesi yaşatacak
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İlhan İrem sevenlerine aşk gecesi yaşatacak

İlhan İrem sevenlerine aşk gecesi yaşatacak

Ünlü sanatçı Harbiye Açık Hava’da başyapıtlarını seslendirecek.

Türk müziğinin sevilen ismi İlhan İrem, 20 Eylül’de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde konser verecek. Ünlü sanatçı dinleyicilerine büyülü bir aşk gecesi yaşatacak.

Albümleri, kitapları, yazıları, kendine özgü müziği ve felsefesi ile 41 yıldır zirvede olan sanatçı; sayısız ödüller, altın plaklar, resim sergileri, hakkında yazılan kitaplar ve araştırmalarla müzik tarihinin efsanelerinden biri olarak kabul ediliyor.

Albüm çalışmalarını sürdürdüğü halde uzun yıllardır uyguladığı bir kararla radyo ve televizyon programlarına katılmayan, popüler ortamlarda görünmeyen sanatçı; sıra dışı anlatımları ile sessiz kalabalıkları derinden etkilemektedir. Düşsel bir atmosferde gerçekleşen İlhan İrem konserleri, yoğun duygu paylaşımlarının yaşandığı aşk ayinlerine dönüşüyor.

İlhan İrem, nadir olarak verdiği her biri değişik konseptlerdeki konserlerinden biri ile 20 Eylül 2014 Cumartesi günü Harbiye Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde gönül kapılarını açıyor.

Sevgi paylaşımının doruk noktasında yüreklerden kanatlanan binlerce anlamıyla “İyi ki Varsın”, İlhan İrem konserinin sloganı...

Sanatçı, “İyi ki Varsın” isimli konserde zaman ötesi başyapıtlarını seslendirecek ve “Aşık Ruhlar” dediği sevenlerine büyülü bir aşk gecesi yaşatacak.

Biletler Biletix’te!

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi

Tarih: 20 Eylül Cumartesi

Saat: 21.00

False