GeriAlışveriş İftarda d’ Alfredo lezzeti
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İftarda d’ Alfredo lezzeti

İftarda d’ Alfredo lezzeti

Besleyici, doyurucu, lezzetli, uzun süre dayanıklı ve ekonomik.

Türk makarna markası olarak yer alan d’ Alfredo size ramazanda sağlıklı beslenmenin tarifini veriyor. Sağlıklı beslenirken aynı zamanda da açlık hissiniz ortadan kalkıyor!

Ramazanda d’ Alfredo makarna ile hem sağlıklı beslenip, hem de uzun süre aç hissetmemek mümkün. İftar vakti geç kaldım diye düşünmeden 3-5 dakika arasında d’ Alfredo ile iftar yemeği hazırlanabilir. Bunun içinse sadece su kaynatmayı bilmek yeterli.

Alışverişi kendiniz yapmışçasına kaliteli, hamuru az önce kendiniz açmışçasına taze, güvenle sevdiklerinize sunacağınız kadar sağlıklı, profesyonel bir şef pişirmişçesine lezzetli yemekleri sofraya yakıştırmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Pasta d’ Alfredo besleyici, doyurucu, lezzetli, uzun süre dayanıklı ve ekonomik. Üstelik diyet yapanlar da yiyebilir, kilo yapmaz ve şişmanlatmaz. Kolestrol 0, yağ ve sodyum oranı ise düşüktür.

3 ila 5 dakikada hazırlanabilen Pasta d’Alfredo ürünleri ıspanaklı, domatesli, kepekli, sade, etli, piliçli, 5 peynirli ya da karışık kutularında marketlerden edinebilirsiniz. Pasta d’Alfredo ürünleri Metro, Kipa, Üçler Marketler, ve kaliteli ürün satan yerel marketlerde bulunmaktadır.

Bu nefis ve eşsiz tadı ramazanda sevdiklerinizle paylaşmak için pasta d’ Alfredo ürünlerinden ramazan kolisi hediye edebilirsiniz.

www.dalfredo.com

False