GeriEtkinlikler İdeal Home Fuarı kapılarını açıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İdeal Home Fuarı kapılarını açıyor!

İdeal Home Fuarı kapılarını açıyor!

Evlilik hazırlığı yapanlar bu fuarı kaçırmasın.

Uluslar arası İdeal Home Fuarı, “Yedinci Bahar” konseptiyle kapılarını 5 Nisan’da açacak! İdeal Home Fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 4 gün boyunca ziyaretçilerini bekliyor.

Zücaciye, ev eşyaları, mutfak eşyaları, küçük elektrikli ev aletleri, dekoratif ürünler, çeyiz ürünleri, ev tekstili, aydınlatma ürünleri, banyo ve mutfak aksesuarlarının sergileneceği fuar, ziyaretçi ve katılımcılara sektörün trendlerini hem iç pazarda hem de dış pazarda takip etme fırsatı sunacak.

Fuarın ziyaretçileri arasında; profesyonel satın alma heyetleri, üretici ve ithalatçı firma yetkilileri, zincir mağaza satınalmacıları, toptancı & perakendeci kuruluşları, bayi ve distribütörler, otel ve restaurant işletmecileri, catering, organizasyon şirketleri ve tasarımcılar bulunuyor.

19 ülkeden “Alım Heyetleri” İdeal Home’da!

Bu yıl Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen 7. Uluslararası İdeal Home Fuarı’na 19 Ülkeden “Alım Heyetleri” geliyor. İngiltere, Rusya Federasyonu, İspanya, İtalya, BAE, Cezayir, Fas, Hollanda, Irak, İran, Kazakistan, Moldova, Romanya, Suudi Arabistan, Ürdün, Tunus, Ukrayna, Umman ve Yunanistan’dan gelecek Alım Heyetleri’nin fuarın son günü olan 08 Nisan 2012 Pazar Gününe kadar artması bekleniyor.

11. ve 12. holler yelpazeyi genişletiyor

İdeal Home, bu yıl ilk kez açacağı 11. ve 12. hollerle yelpazesini genişletiyor. Dünya trendlerinin “en”lerini bir araya getiren yeni hollerde ithal ürünler sergilenmeye hazırlanıyor. Geniş ürün gamı ve yenilikçi çözümleri ile ziyaretçilerini karşılayacak olan 11. ve 12. holler, farklı konsept yaklaşımıyla ziyaretçilerine unutamayacakları bir fuar yaşatmayı vaad ediyor. 

False