GeriAlışveriş İDAŞ Bebek Yatağında Kampanya Var!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İDAŞ Bebek Yatağında Kampanya Var!

İDAŞ Bebek Yatağında Kampanya Var!

Bebek yatağı alan her kişiye bebek uyku seti inanılmaz fiyata!

İDAŞ yeni bir kampanya ile anne ve bebeklerin de yüzlerini güldürüyor. Bebek yatağı alan her kişiye bebek uyku seti inanılmaz fiyata!

Dreamy ve Smarty Baby Bed yıkanabilir kılıfı ve Silver antibakteriyel özelliğe sahiptir. Böylece yatağı çepeçevre saran hijyenik bir yüzey oluşturur. Latex süngerli Dreamy Baby Bed iri hücreli yapısı ve dikey yönde bulunan çok sayıda hava kanalı sayesinde mükemmel bir geçirgenliğe sahiptir. Yatağın iç dolgusunda kullanılan kauçuk esaslı latex sünger doğal antibakteriyel özelliktedir.

Visco süngerli Smarty Baby Bed ise vücut ısınsa bağlı olarak bebeğin ağırlığını yatağa dengeli bir şekilde dağıtıp, vücut üzerindeki basınç noktalarını rahatlatır. Bu sayede uyku kalitesini artırır. Bebeğinizin omurgasını destekleyen ergonomik bir yapıya sahiptir.

İDAŞ Bebek Yatağında Kampanya Var

Cow, Bobo, Ocean ve Graffe Uyku Setlerinden biri tam bebeğinize göre. Özel ipliklerle üretilen ve boya içermeyen tamamen doğal uyku setleri, anne ve babaların bebekleri için aradığı sağlıklı uyku ortamını sağlıyor.

16 Ekim - 15 Aralık tarihleri süresince devam edecek olacak kampanyada aldığınız her yatak ile KÖKDER' e (Kanser ve Kök Hücre Nakilleri Öncü Koordinayon Derneği) bağışta bulunmuş olacaksınız. 

False