GeriEtkinlikler İBS’den Susam Sokağı sürprizi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İBS’den Susam Sokağı sürprizi

İBS’den Susam Sokağı sürprizi

Fuarda Susam Sokağı karakterleri üç gün boyunca toplamda 21 şov düzenleyecek.

Birbirinden ilginç ve renkli atölye çalışmaları, çizgi kahramanlarla buluşma köşeleri, büyülü bahçe, hazine avları, binlerce hediye ve daha pek çok etkinlik ebeveynleri ve çocukları bekliyor.

İBS'DEN BÜYÜK SÜRPRİZ

Çocukları için 'en iyisini' isteyen ebeveynlerin buluşma noktası olan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, dördüncü dev buluşmasını 11-13 Aralık tarihleri arasında Harbiye / İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecek.

Her yıl ziyaretçilerine sürpriz hazırlamayı seven İBS’nin bu yılki sürprizi ise Avrupa’nın en ünlü sokağından geliyor... "Edi, Büdü, Kurabiye Canavarı, Elmo, Kont ve Abby"li Susam Sokağı, İBS kapsamında hazırlanan özel Sokak’ta üç gün boyunca çocukları ağırlayacak. Dans şovları, kurabiye atölyeleri, ödüllü yarışmalar ile vaktin nasıl geçtiğini anlamayan çocuklar Susam Sokağı’ndan çıkmak istemeyecek.

Üç gün boyunca İBS içinde yer alan Susam Sokağı sabah 11:00'da açılacak ve akşam 19:00'da kapanacak. Susam Sokağı karakterleri üç gün boyunca toplamda 21 şov düzenleyecek.

BÜYÜLÜ BAHÇEDE NELER VAR?

Ayrıca her yıl olduğu gibi bu yıl da en sevilen çizgi kahramanlar, prensler, prensesler, yılbaşı partileri, hediyesi bol hazine avı yarışmaları ile daha pek çok şov da İBS kapsamında ebeveynlerle ve çocuklarla buluşacak.

İBS geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fuar alanının içine bir botanik bahçe kuracak. Özel olarak tasarlanan büyülü bahçede, rengarenk çiçekler, pek çok çocuğun ilk kez karşılaşacağı ağaçlar ve elbette tavuklar, kazlar ve tavşamlar olacak.

YENİ ÜRÜN VE HİZMETLER TANITILACAK

İBS'nin bir diğer sürprizi ise ebeveynlerin bütçesini yakından ilgilendiriyor. Türkiye'nin ve dünyanın önemli 100 anne, bebek, çocuk markası yeni ürün ve hizmetleri ile İBS'de olacak; hem de cazip indirimlerle ve standlarında düzenledikleri hediyesi bol yarışmalarla.
2014 yılında 92 bin ebeveynin ziyaret ettiği İBS'de, çocuk ve bebek odalarından yeni doğan ürünlerine, bebek-çocuk kıyafetlerinden hijyen malzemelerine, oyuncaklardan pusetlere, aileye özel otomobillerden oto koltuklarına, aile dostu küçük ev aletlerinden sağlıklı gıdalara kadar herşeyi bulmak mümkün.  

İBS Fuar Yeri: İstanbul Kongre Merkezi

False