GeriEtkinlikler İBB Şehir Tiyatroları’ndan 3 yeni oyun birden!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İBB Şehir Tiyatroları’ndan 3 yeni oyun birden!

İBB Şehir Tiyatroları’ndan 3 yeni oyun birden!

Bu sezon tiyatroya doyacaksınız.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları 100. yılını kutlayacağı 2013-2014 sezonuna başlıyor. 2 Ekim 2013 tarihinde perdelerini açacak olan Şehir Tiyatroları, Ekim ayında 3’ü yeni 27 tam oyun sahneleyecek.

2012-2013 sezonu sonunda özel gösterimlerle seyirciyle buluşan Necip Fazıl Kısakürek’in yazdığı Engin Gürmen’in yönettiği Para ve Aristophanes’in yazdığı Kemal Kocatürk’ün Lysistrata “Kadınlar da Savaşırsa” adlı oyunlar bu sezonda ilk kez seyirci karşısına çıkıyor. Nazım Hikmet’in yazdığı Yıldırım Fikret Urağ’ın yönettiği Yolcu sezonun bir diğer yeni oyunu.

Ekim ayında sahnelenecek diğer oyunlar ise şunlar; Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Buluşma Yeri, Vişne Bahçesi, Ocak, Kösem Sultan, Şark Dişçisi, Hıdrellez, İstanbul Efendisi, Türkiye Kayası “Bir Göç Hikâyesi”, Toros Canavarı, Mesut İnsanlar Fotoğrafhanesi, Zengin Mutfağı, Yüzleşme, Ben Sinema Artisti Olmak İstiyorum, İstanbul Hatırası, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz ve çocuk oyunları; Üç Kardeş ve Muhteşem Kurt, Ali Baba ve Kırk Haramiler, Karagöz Tatlıcı, Damlaların Dansı, Kedi ile Palyaço, Karagöz Balıkçı, Boncuk, Çiçek Prenses…

www.ibst.gov.tr

False