GeriEtkinlikler Hüsnü Şenlendirci ile müzik keyfi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hüsnü Şenlendirci ile müzik keyfi

Hüsnü Şenlendirci ile müzik keyfi

Klarneti aşk ile üfleyecek!

Türkiye’nin sayılı virtüözlerinden, usta müzisyen Hüsnü Şenlendirici, Sevgililer Günü için İstanbul Live sahnesinden müzikseverlere buluşacak.

2011 yılının sonbaharında çıkardığı “Hüsn-ü Hicaz” albümüyle büyük başarı elde eden Hüsnü Şenlendirici; sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da birçok şehrinde konserler vererek, adını yurtiçinde olduğu kadar, yurtdışında da duyurmaya devam ediyor. Tüm konserleri yoğun ilgi gören başarılı müzisyen; konserlerinde, her biri, kendi enstrümanlarında çok önemli isimlerden oluşan orkestrasının katkısıyla dinleyicilere unutulmaz saatler yaşatıyor.

Hüsnü Şenlendirici; yılın en özel günlerinden birinde, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Istanbul Live’da vereceği konserde tüm aşıkları klarnetiyle coşturacak. Duygu yüklü besteleri olduğu kadar, coşkulu melodileri de ustaca icra eden Hüsnü Şenlendirici, bu özel günde vereceği konserde, hem albümünde de yer alan unutulmaz klasikleri, hem de kendi bestelerini seslendirecek.

İstiklal Caddesi Ağa Camii’nin sokağında bulunan Istanbul Live’da, gerçekleşecek konserlerin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Biletix’ten ve Istanbul Live’dan temin edilebilir.

Bilgi için:

www.istanbulliveperformance.com

www.biletix.com

False