GeriAlışveriş Homedics ile rahatlık her yerde!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Homedics ile rahatlık her yerde!

Homedics ile rahatlık her yerde!

Homedics masaj minderi birçok koltuk ve sandalyeye göre ayarlanabiliyor.

Masaj ve sağlık ürünleri markası Homedics, ofiste ve evde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir masaj minderi sunuyor. İstediğiniz her yere taşıyacağınız bu minder, birçok koltuk ve sandalyeye göre de ayarlanabiliyor.

Bulunduğu her yeri sizin için cennete çevirecek bu ürün, farklı yoğunluklarda 14 masaj programına sahip. Sırtınız için bir masaj terapisti elleriyle size masaj uyguluyor hissi veren Shiatsu masajı, Rolling ve nokta masajı yapan Homedics masaj minderi, üst bacak ve kalça için de titreşim masajı uyguluyor. Sırt ve omuz bölgelerinde Shiatsu masajının yoğun ve derin hissedilmesi için iki özel masaj topuna sahip üründe, yoğun bel masajı içinse devrim niteliğinde döner bir masaj mekanizması bulunuyor.

Kolay kullanımınız için her türlü ayrıntının düşünüldüğü masaj minderinin arka kılıfı yıkanabildiği gibi bir de rahatınız için uzaktan kumandası mevcut. Sırt ve omuz bölgelerinde çok etkili bir masaj sunan Homedics’in masaj minderini Elektro World, Saturn, Media Markt mağaza zincirlerinde bulabilirsiniz.

False