GeriAlışveriş Herkes ona çalışıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Herkes ona çalışıyor!

Herkes ona çalışıyor!

Doygun Ekmek'in, 4 farklı teaser filmle başlayan kampanyası büyük merak uyandırdı.

Sosyal medyada “Herkes ona çalışıyor” başlığıyla yayınlanan 4 farklı teaser filmle başlayan kampanya büyük merak uyandırdı. Ardından, markanın açıklandığı filmlerle birlikte kampanya internette kısa sürece yüz binlerce tık aldı.

Basın ve radyo mecralarıyla da desteklenen kampanyada Doygun; “Ekmeğin herkes için değerini biliyoruz. İşte bu yüzden sağlığa ve lezzete doygun ekmek üretiyoruz” mesajını tüketicilerine iletiyor. 

Reklam kampanyasıyla ilgili bilgi veren Doygun Ticaret ve Pazarlama Müdürü Murat Sertan Sağmanlı şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl Doygun’un 15. yaşını kutladık ve yeni yaşımıza özel olarak ambalajlarımızı yeniledik. Bu yıl da “Herkes Ona Çalışıyor” ve “Her Sofraya Uygun” temalı reklam kampanyamızı hayata geçirdik. Toplum olarak “ekmek parası”, “ekmeğimizin derdindeyiz”, “ekmeğimizin peşindeyiz” gibi söylemleri çok fazla kullanırız. Bizim de reklam kampanyasındaki yola çıkış noktamız ekmeğin hayatımızdaki yeri oldu. Kampanyamız internette kısa sürede yüz binlerce tık aldı.”

Doygun’un reklam filmini izlemek için tıklayın!

Doygun “Her sofraya uygun”

Murat Sağmanlı, “Doygun’un marka öyküsüne de baktığınız zaman kuruluşundan bugüne kaliteli, sağlıklı ve lezzetli ekmek üretmek için çalıştığını görüyorsunuz. Dolayısıyla markamızın 1997’deki çıkış noktasını ve tüm marka serüveni boyunca süregelen misyonunu vurgulamak istedik. Ayrıca sloganımızda da belirttiğimiz gibi Doygun olarak “Her sofraya uygun” ürünler üretiyoruz. Yoğun tahıl ve geleneksel lezzetleri sevenler için kağıt ambalajda tam buğday ve tam çavdar ekmeklerimiz var. Tahılın yoğun olmasını ama ekmeğin yumuşak olmasını isteyenlere uygun ekmeklerimiz var. Hem yumuşak hem de daha az tahıllı, daha hafif lezzetler isteyenlere uygun ekmeklerimiz de… Beyaz ekmeği tercih edenler, tost-hamburger gibi pratik lezzetleri sevenlere özel ekmeklerimiz de mevcut. Bu ekmeklerimiz arasında tüketim ihtiyaçlarının farklı olması nedeniyle 500 gram olan da var, 350 gram olan da… Ekmeklerimize ek olarak tam buğday unu, pasta tabanı, galeta gibi ürünlerimiz ve fırında ısıtılıp kısa sürede servise hazır hale gelen yarı pişmiş donuk İstanbul Simidi, açma ve poğaça gibi ürünlerimiz de bulunuyor” şeklinde konuştu. 

www. doygun.com.tr
www.facebook.com/doygunekmek
www.twitter.com/doygun_ekmek
www.ekmeksizolmaz.com
www.tambugday.com

False